Hoppa till innehåll

Logoped, Barn- och ungdomshabiliteringen Karlskoga

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Här finns ett spännande och flexibelt arbete, en attraktiv och rolig logopedtjänst med varierande och innehållsrika dagar där du träffar barn och ungdomar 0-20 år med olika funktionsnedsättningar. Hos oss jobbar du mest med egen besöks- och tidsplanering men även samplanering med kollegor i ett effektivt och samspelt team. Våra geografiska team har flera olika yrkeskategorier, såsom specialpedagog, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, psykolog, logoped, medicinsk vårdadministratör och viss tillgång till läkare, sjuksköterska och dietist.

Du möter barn och ungdomar och deras föräldrar men också till viss del assistenter och förskole- eller skolpersonal och blir en viktig del i barnets utveckling. Vi genomför mottagningsbesök men också besök i hemmet, på olika boenden samt förskolor och skolor beroende på behov. Mottagningsbesök för denna tjänst sker i huvudsak på vår mottagning i Karlskoga. Övriga mottagningar finns i Örebro, Hallsberg och Nora.

Barn- och ungdomshabiliteringens uppdrag är att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. Vi utgår från barnets behov. Du möter barn som har endast rörelsehinder, intellektuell eller kognitiv funktionsnedsättning men också barn som har en kombination av flera olika funktionsnedsättningar.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Logoped, Barn- och ungdomshabiliteringen Karlskoga

Arbetsuppgifter

Bedömningar och behandlingar av barn med tal-, språk- och kommunikationssvårigheter, ät- och drickproblem samt utprovning och förskrivning av vissa hjälpmedel, utifrån konsekvenserna av barnets funktionsnedsättning. På Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro län finns 10 logopedtjänster fördelat på de olika teamen. Som ny får du handledning/utbildning utifrån behov både inom yrkesgruppen och i arbetslaget. Generellt och i resp. yrkesgrupp anordnas kompetensutveckling och metodarbete genom s.k. internutbildning, metodträffar och yrkesträffar.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped är ett krav. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättning är meriterande. Du ska kunna jobba självständigt men också vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med patienter, kollegor och samarbetspartners. Resor i tjänsten ingår varför körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se