Hoppa till innehåll

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till barn- och ungdomsmottag. Karlskoga

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen som sjuksköterska hos oss! Vill du arbeta med barn, ungdomar och deras familjer i en stimulerande miljö tillsammans med engagerade medarbetare? Då ska du söka dig till oss!

Verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin bedriver bred pediatrisk verksamhet med slutenvård, dagvård och mottagning. Slutenvården finns på två länsövergripande avdelningar, neonatalavdelning för nyfödda barn med högspecialiserad vård, samt en pediatrisk avdelning. Vi har en välfungerande dagvård samt mobilt barnteam. Mottagningsverksamheten bedrivs på en subspecialistmottagning på USÖ samt tre allmänpediatriska mottagningar i länet.

Barn- och ungdomsmottagningen Karlskoga är en av de tre allmänpediatriska mottagningarna. Hit kommer barn och ungdomar med sjukdomar som är för komplicerade för vårdcentral men inte så de behöver högspecialiserad vård. Vi har även akuttider för sjuka spädbarn 0-1 år. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska samt medicinska vårdadministratörer.

Inom verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin bedriver vi en bred pediatrisk verksamhet och har god kompetens inom många subspecialitetsområden. Här finns en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, mobilt barnteam, barn- och ungdomsmottagning, dagvård och två öppenvårdspediatriska mottagningar. På barn-och ungdomskliniken arbetar dietist, kurator, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, lärare och lekterapeut i ett nära samarbete med varandra och med övrig vårdpersonal. Verksamheten har drygt 200 anställda.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till barn- och ungdomsmottag. Karlskoga

Arbetsuppgifter

Allmänpediatrisk mottagningsverksamhet. Telefonrådgivning, egen sjuksköterskemottagning inom exempelvis astma/allergi, obesitas, enures samt assistera mottagningens läkare. I samband med patientbesök sker exempelvis provtagning, information/undervisning, dokumentation och andra administrativa arbetsuppgifter.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning inom Hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, gärna med erfarenhet från mottagningsverksamhet och/eller arbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du kommer ha ett nära samarbete med alla yrkeskategorier och därför är samarbetsförmåga och servicekänsla av stor vikt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga till flexibilitet. Du bör ha en god social kompetens och ha förmåga att kunna arbeta under varierande arbetsbelastning. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett positivt arbetsklimat.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se