Hoppa till innehåll

Barnmorska till Familjecentralen Karlskoga

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du prova någonting nytt eller byta arbetsplats, vi söker dig som vill arbeta som barnmorska på Familjecentralen i Karlskoga. Gillar du att samarbeta tvärprofessionellt och att arbeta självständigt? Vi söker dig med god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa bra möten med såväl familjer som med kollegor. På Familjecentralen är vi ca 20 medarbetare från både regionen och från kommunen. Vi arbetar tvärprofessionellt för familjernas bästa. Vi har en Öppen förskola, förebyggande socialtjänst med socialrådgivare, barnhälsovård och mödrahälsovård i samma byggnad, vilket bidrar till ett härligt gäng som samarbetar inom och över yrkesprofessionerna för att ge bästa möjliga vård till våra familjer Även BHV/MHV psykologer och familjerådgivare är lokaliserade i nära anslutning till våra lokaler. Hos oss har du goda möjligheter att påverka det egna arbetsområdet samt att vara med och utveckla vår verksamhet.

Karlskoga Familjecentral ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus. Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnmorska till Familjecentralen Karlskoga

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Även telefonrådgivning, 1177 direkt och handledning av studenter ingår. Som barnmorska är du en del av familjecentralen och samverkar med alla professioner, tex genom gemensamma hembesök, öppna förskolan och föräldragrupper. Tillsammans skapar vi bästa möjliga hälsostöd för våra familjer. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina intressen och verksamhetens behov. Vi förväntar oss att du är delaktig och drivande i förbättringsarbete och verksamhetsutveckling, hela tiden med familjens bästa i fokus.

Då vi under hösten kommer att få ett nytt journalsystem, Cosmic, så är det meriterande att ha arbetat i systemet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Intervjuer sker fortlöpande.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i Örebro län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se