Hoppa till innehåll
Nobeli Business Support logotyp

Verksamhetschef Säkerhet

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Verksamhetschef Säkerhet
Karlskoga

Brinner du för säkerhetsteknik och vill vara med och leda en verksamhet i stark tillväxt?
 
Som en stor aktör med leverans inom försvarsindustrin söker vi nu en driven och erfaren ledare för vår verksamhet Säkerhet. Vi växer snabbt och behöver stärka teamet med en trygg och skicklig ledare som vill vara med på vår spännande resa.
 
I rollen som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla verksamhetsområdet Säkerhet i nära samarbete med ett kompetent team bestående av tre avdelningschefer, projektledare, projektörer, tekniker och administratörer. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för ett av våra största kundavtal och arbeta tätt med både våra säljare och kunder för att säkerställa leverans och utveckling av tjänster.
 
Eftersom Nobeli ägs av Saab Dynamics AB och BAE Systems Bofors AB har denna leverans en stor och avgörande betydelse för försvarsindustrin. Vi ser även att rollen kommer att växa och utvecklas med företaget vilket gör att det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.
 
Om rollen
Inom verksamhetsområdet levererar vi helhetslösningar inom säkerhetsteknik, såsom system för inpassering, inbrott, brand, drift-larm, kameraövervakning och bevakningstjänster. I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla verksamheten för att säkerställa kundnöjdhet, tillväxt och lönsamhet.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
*       Leda och utveckla verksamheten tillsammans med din ledningsgrupp.
*       Implementera långsiktiga affärsstrategier som främjar tillväxt och lönsamhet inom verksamhetsområdet.
*       Övergripande ansvar för att den dagliga verksamheten genomförs effektivt och kvalitativt med en mycket god leveransprecision. 
*       Budget och resultatansvar samt att ansvara för att försäljningsmålen efterlevs. 
*       Säkerställa hög kvalitet i de produkter och tjänster vi levererar.
*       Analysera marknadstrender, konkurrentaktivitet och kundbehov för att identifiera affärsmöjligheter samt utveckla marknadsförings- och försäljningsstrategier.
 
 
Vem är du?
Du har flerårig erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter inom säkerhetsteknik eller närliggande områden.
 
Vi strävar efter ett ledarskap som är syftesdrivet, kommunikativt samt modigt och nyfiket. För att lyckas i rollen ser vi därför att du är en trygg, prestigelös och kommunikativ ledare med god självkännedom där du skapar ett engagemang och driv i verksamheten. 
 
Vår grundsyn vilar på att upprätthålla en balans mellan kundens, affärens och medarbetares perspektiv. Detta är särskilt betydelsefullt i rollen som verksamhetschef då en stor del av arbetet innebär kontakter med bl.a. kollegor, leverantörer, kunder och samarbetspartners. Vi ser därför att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan navigera mellan alla tre perspektiven. 
 
Vi tror också att du har stor förståelse för affärsutveckling och strategisk planering samt vana från att jobba med kundavtal och komplexa kundrelationer.
 
Då företaget befinner sig i en expansiv fas erbjuder vi utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och våra leverantörer där du får ta stort eget ansvar samtidigt som vi prioriterar resurser och stöd för att du ska lyckas och utvecklas i din yrkesroll. 
 
Rollen kräver att du uppfyller kraven för säkerhetsprövning. Det innebär att du före anställning behöver genomföra säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket kan medföra vissa krav på medborgarskap.

Sista ansökningsdag 2024-10-20

Kontakt
Pernilla Konradsen
VD
073-8611424

Linda Neander
0738611424

Villkor
Anställningsform
Tillsvidare
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lönevillkor
Fast
Körkort
Personbil

Ansökan
Sista ansökningsdag
2024-10-20

Nobeli Business Support logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics. Det övergripande syftet med företaget var att ge ägarna en trygg och enkel hantering av, för dem, affärskritiska supporttjänster. Ett krav var däremot att en del av omsättningen skulle komma från extern marknad. Sådana tjänster som har kännetecken som säkerhet, sekretess och integritet.