Hoppa till innehåll

Regulatory Affairs Coordinator

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vid verksamheten i Karlskoga tillverkas framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. I Karlskoga är drygt 460 personer anställda. Cambrex verksamhet, med forskning, utveckling och tillverkning, bedrivs i flera fabriker på Björkborns Industriområde, från pilot- till kommersiell skala. Verksamheten i Karlskoga ingår i den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Läs mer på www.cambrex.com

Med innovativ forskning och avancerade tillverkningsprocesser gör Cambrex det möjligt för sina kunder att förbättra livskvalitet för patienter över hela världen. På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt.

OM TJÄNSTEN

Till vår avdelning för Kvalitetssäkring Nya produkter & Regulatory Affairs söker vi en RA Coordinator. I den här rollen kommer du vara ett viktigt gränssnitt mellan avdelningarna inom Cambrex Karlskoga när det gäller regulatoriska frågor kring våra globalt registrerade aktiva läkemedelssubstanser samt registreringsstrategier för aktiva substanser under klinisk prövning.

Du kommer att ansvara för att ta emot och svara ut förfrågningar från kund och marknadsorganisation, koordinera inkomna ärenden inom gruppen, projektleda regulatoriska projekt med interna intressenter och säkerställa framdrift och att tidplaner följs. Du kommer vara kundens kontakt avseende RA-förfrågningar och regelbundet kommunicera med kund om framdrift.

Arbetet innefattar även life cycle management av befintliga registreringar, registrering av API på nya marknader, regulatoriska ändringsärenden, samt kommunikation med kunder, samarbetspartners och myndigheter.

Du ingår i en positiv och engagerad grupp om nio personer, varav tre arbetar med RA-frågor. I din roll har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du kommer att ha ett stort kontaktnät inom företaget samt ha externa kontakter med kunder och myndigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

KVALIFIKATIONER

Du som söker har en naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning inom kemi och minst 3 års erfarenhet av arbete inom GMP-reglerad verksamhet. Erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs och projektledning är meriterande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med uppgifter och frågeställningar som spänner över ett brett område. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska. Du är serviceinriktad, strukturerad och professionell, och du uppskattar att samarbeta och kommunicera med andra. Samtidigt krävs att du, i denna självständiga roll, har hög integritet och kan fatta och bidra till snabba beslut samt trivs med det stundtals höga tempo som tjänsten innebär.

KONTAKTINFORMATION

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Barrestål (Chef QA Nya produkter & Regulatory Affairs) på tfn 076-1076704. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktas Sofi Frykedal (HR Business partner) på tfn 073-0895725.

Fackliga kontaktpersoner:

Fanny Salonen (Akademikerföreningen) tfn 072-724 76 11

Emelie Enger (Unionen) tfn 073-078 48 92

ANSÖKAN

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan senast 2024-09-15

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se