Hoppa till innehåll

Processoperatör Cambrex Karlskoga

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Cambrex är en ledande global utvecklings- och tillverkningsorganisation (CDMO) som tillhandahåller läkemedelssubstanser, läkemedelsprodukter och analytiska tjänster under hela läkemedlets livscykel. Med över 40 års erfarenhet och ett växande team med över 2 200 experter som servar globala kunder från Nordamerika och europeiska siter, är Cambrex en pålitlig partner inom varor och generiska marknader för utveckling och tillverkning av API- och doseringsformer.

Kända för vår vetenskapliga och tillverkningsmässiga excellens, liksom vårt starka kundfokus, erbjuder vi en rad karriärmöjligheter i vårt globala nätverk av siter. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att förbättra livskvaliteten för patienter runt om i världen.

Till flera av våra fabriker söker vi nu efter drivna Processoperatörer. Arbetet sker till stor del i 5-skift men även 6-skift i några av våra fabriker.

Som Processoperatör hos oss arbetar du i ett skiftlag med drift av komplexa processanläggningar för produktion av våra olika produkter. Skiftlagen ansvarar för att produktionen sker enligt gällande rutiner med säkerhet, kvalitet och miljömedvetenhet i fokus. Visst förebyggande underhåll ingår också i skiftlagens arbete.

Det är viktigt att du som Processoperatör har förmåga att ha en helhetssyn över hela processflödet samt förståelsen för och medvetenhet kring kritiska moment.

Din personlighet utmärks av att du är en lagspelare och gillar att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål. Du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt.

Vi ser gärna att du har läst en teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning, alternativt att du har erfarenhet från industrin. Körkort B är ett krav.

Anställningen inleds med en provanställning som efter sex månader övergår till en tillsvidareanställning förutsatt att båda parter är nöjda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se