Hoppa till innehåll

Undersköterskor till Stöd i Ordinärt boende

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hemtjänsten i Karlshamn består av sju enheter fördelat över hela kommunen. Vi utför arbetsuppgifter enligt socialtjänstlagen i form av omvårdnadsinsatser, serviceinsatser, matdistribution och trygghetslarm.

Just nu söker vi undersköterskor till hemtjänst Hällaryd, Västra, Norra och Östra/Centrala.

Arbetsbeskrivning:  
Vårt mål är att arbeta med brukarens behov i centrum. För att uppnå målet ser vi som personalgrupp människan i första hand och är lyhörda för brukarens önskemål och behov. Vi är lösningsfokuserade och strävar alltid efter att allt ska bli så bra som möjligt.  

Som undersköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Beroende på biståndsbeslut arbetar du utifrån ett vardagsrehabiliterande arbetssätt där du stödjer och hjälper personer som blivit beviljade hemtjänst för att klara sin dagliga livsföring. Brukarna kan t ex behöva hjälp med personlig omvårdnad, diverse hushållssysslor, service såsom städ, tvätt, inköp och läkemedelshantering.

I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt att vara kontaktman och att upprätta genomförandeplan.  

Du arbetar i enlighet med SOL, Socialtjänstlagen, men utför även HSL uppgifter efter delegering från legitimerad personal. Det förekommer både ensamarbete och dubbelbemanning. Personalen använder sin telefon för att ta del av arbetsscheman, tidsrapportera sina besök, öppna brukarnas dörrlås och dokumentera samt även för att kunna läsa genomförandeplanerna.

Arbetstiderna är fördelade på dag, kväll och helg.

Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du kan uppvisa tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. 

Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Övrigt:  
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.    
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
Som tillsvidareanställd inom Karlshamns kommun så får du tillgång till vår Personalklubb som erbjuder friskvårdsaktiviteter, föreläsningar, medlemsrabatter m.m.

Enligt ett politiskt beslut ska Karlshamns kommun be om ett utdrag ur polisens belastningsregister i samband med denna anställning inom Förvaltningen för omsorg och arbetsmarknad. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen. Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år. Utdraget "kontrollera egna uppgifter" ska användas. Beställ ditt utdrag från belastningsregistret på polisens webbplats: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

För mer information kontakta:
Enhetschef Nellie Johnsson, tel. 0454-56 33 59
Fackliga företrädare Kommunal, tel. 0454-811 91


Sista ansökningsdag:  
2024-07-14

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så välkommen med din ansökan redan idag.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se