Hoppa till innehåll
AAK Sweden AB logotyp

Vi söker en chef till vår avdelning produktionskvalitet i Karlshamn

Vi söker nu en chef för produktionskvalitet till vår produktionsanläggning i Karlshamn.

Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

Om tjänsten
I rollen som chef för produktionskvalitet sörjer du för att vi använder råvaror och komponenter av rätt kvalitet och att vi levererar ut produkter som möter våra kunders högt ställda förväntningar. Du är ansvarig för den dagliga operativa driften och för att tillsammans med två medarbetare utveckla avdelningen och dess processer.

Som chef för produktionskvalitet säkerställer du, tillsammans med avdelningen, bevakning av analysresultat, sökande av orsakssamband och att ta fram förslag till korrigerande åtgärder. Avdelningen ansvarar också för att specifikationer för komponenter sätts på rätt nivå för att kunna möta kundernas krav och processens kapabilitet. Du svarar också för att avdelningen följer överenskomna processer, så att rätt kvalitet uppnås.

Teamarbete är en central del i rollen, men uppgifterna innebär också självständigt arbete. Du har ett nära samarbete med produktion, labb och planering och är den naturliga länken mellan råvarurinköp och produktion samt kommunicerar med andra fabriker och kontor inom AAK.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till Produktionschef för Oils & Fats. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår var fjärde vecka.

Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom teknik eller natur. Har du en ingenjörsexamen, helst med inriktning mot kemi, eller motsvarande kompetens inom relevant område är detta ett plus. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från kvalitetsarbete inom industrin.

Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP, är detta meriterande.

Personliga förmågor:
Som person tar du ansvar för din prestation och du är driven i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga och tvekar inte att fatta beslut när det krävs. Bland de personliga egenskaper som vi särskilt värdesätter kan nämnas flexibel, kundorienterad och god analytisk förmåga.

Du är engagerad i ditt arbete och ger gärna det lilla extra för att våra kunder ska få rätt produkt till rätt kvalitet i rätt tid. Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår Produktionschef för Oils & Fats, Fredrik Dahlberg på telefon 0708-982121 eller via mail fredrik.dahlberg@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Marie Sundström på telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst, senast den 30 juni 2024.
Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
AAK Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4.000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 16 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.