Hoppa till innehåll

Assistent Technical Product Manager, vikariat

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, kompetenta, engagerade, omsorgsfulla medarbetare som har kunden i fokus. Vi erbjuder en stimulerande och internationell arbetsmiljö bland duktiga kollegor i fler än 25 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga kundrelationer. Genom vårt unika kundsamarbete utvecklar vi lösningar som uppfyller kundens specifika behov. Vår anläggning i Karlshamn tar emot råvaror från Sverige, Europa, Asien, Afrika och Amerika, varefter de processas och förädlas innan de exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten

Som Assistent Technical Product Manager inom Personal Care kommer du att arbeta med att tillhandahålla och uppdatera teknisk och regulatorisk produktinformation samt besvara frågor från distributörer, kunder, kollegor och myndigheter över hela världen. I rollen ingår även hantering av master data och produktspecifikation samt att supportera Technical Product managern och Regulatory managern i sitt dagliga arbete och med problemlösning.

Tjänstens placering är i Karlshamn och du kommer att rapportera till Staffan Norberg, Director Product Technology & Innovation. Tjänsten är ett vikariat i 12 månader med startdatum i september/oktober 2024.

Vem är du?

Du har en kemi eller teknisk bakgrund eller erfarenhet från tidigare arbete inom produktion eller erfarenhet från SAP. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i och arbeta i olika IT-system. Koncernspråket är engelska.

Hos oss står kunden, initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Personliga förmågor

För att lyckas med jobbet ser vi att du har förmåga att lösa problem i nära samarbete med dina kollegor. Som person är du detaljorienterad, ansvarsfull med kapacitet att snabbt sätta in sig i olika typer av frågeställningar. Du är serviceminded, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt och säkerställer att externa och interna kunder får snabba svar på sina frågor.

Du är en god kommunikatör som obehindrat kommunicerar med kollegor, kunder, distributörer och myndigheter över hela världen.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Staffan Norberg på telefon 0454-829 77 eller via mail staffan.norberg@aak.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Karl Lindqvist via mail karl.lindqvist@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt eller senast den 2 augusti 2024. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se