Hoppa till innehåll

Ekonomiadministratör till Sätra Bruks Herrgård

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Letar du efter en varierande och vacker arbetsplats och vill bidra med ditt driv och din kunskap? Är du dessutom en lagspelare som är nyfiken och intresserad av nya utmaningar, då har du chansen att bli vår nya kollega och få vara med på vår spännande uppbyggnads resa på Sätra Bruk AB.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiadministratör hos oss kommer du bli ett viktigt stöd i vår fortsatta uppbyggnad. Du kommer att arbeta inom bolagets samtliga affärsområden med fokus på ekonomi, I din roll kommer du även att stötta VD med olika typer av underlag samt ansvara för våra kundbokningar.

Vi är alla på Sätra en del i kundens ansikte utåt och det är därmed viktigt att du vill bidra till att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på vår anläggning. Vi vill göra vår kunds dag hos oss bekymmersfri och leverera service i toppklass!

Exempel på vad dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • ·Ansvara för bolagets löpande ekonomiadministration
  • Vara ett stöd i budgetering, uppföljning, bokslut samt framtagande av beslutsunderlag
  • Arbeta proaktivt med att effektivisera ekonomiska rutiner och processer
  • Förvalta bolagets systemlösningar i samråd med ägare
  • Ansvara för bokningar av konferenser och evenemang och ta emot våra gäster
  • Samverka med övriga team för att säkerställa smidig drift och hög kundnöjdhet
  • Koordinera och administrera interna och externa möten
  • Stödja VD inför styrelsemöte genom att sammanställa olika typer av underlag, utskick mm
  • Hantera olika typer av inköp


Din bakgrund

Du har

  • Utbildning inom ekonomi eller administration
  • Flera års erfarenhet av ekonomiadministration såsom t ex bokföring, fakturering, ekonomiuppföljning, löneadministration gärna från ett mindre företag.
  • Erfarenhet av styrelsearbete och dokumentation
  • Utmärkta kommunikationsförmågor i både tal och skrift (svenska och engelska)
  • Du har mycket god datorvana
  • Noggrann och strukturerad med god organisationsförmåga


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du nyfiken och tycker om att lära dig nya saker samtidigt som du vill bidra med din kunskap till oss. Vårt bolag är litet och vi hjälps åt, därför blir dina arbetsuppgifter varierande och din dag kommer se olika ut. Du är noggrann och van att arbeta mot deadlines och kan självständigt planera, koordinera, strukturera, genomföra flera uppgifter samtidigt utan att tappa helhetsperspektivet. Du kan prioritera arbetet på ett självständigt och effektivt sätt. Som person är du lugn och stabil med vana att hantera stressiga och pressade situationer. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både kollegor, kunder och externa kontakter. Du ser vikten av goda relationer och vill skapa en fin kundupplevelse för våra gäster.

Praktiska upplysningar

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Arbetstider är företrädesvis dag men vi större bokningar/arrangemang kan andra arbetstider förekomma Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Tillsättning snarast eller efter överenskommelse. Vi strävar efter en jämn köns– och åldersfördelning och värnar om en rekrytering som är fri från diskriminering.

För mer information är du välkommen att kontakta VD Martina Lindblom på tel. 073-95 74 233

Om oss

Sätra Bruk AB bedriver skogsbruk, jordbruk, vattenkraftverk, fastighetsförvaltning samt gäst och konferensverksamhet. Vår omgivning erbjuder en inspirerande och kulturhistorisk miljö för konferenser och evenemang.

Sätra Bruk AB ägs av Stiftelsen Allmänna Barnhuset. Stiftelsen Allmänna Barnhuset är en statlig stiftelse som grundades år 1633 och arbetar för att stärka barn i socialt utsatta livssituationer. Stiftelsen Allmänna Barnhusets verksamhet vänder sig till praktiker, forskare och politiker.

Läs mer om vår verksamhet på www.satrabruk.se samt www.allmannabarnhuset.se.

Ansökan

Din ansökan med CV och ett personligt brev vill vi ha senast den 31 augusti 2024 till martina@satrabruk.se Märk din ansökan ” Administratör”. Urval och intervjuer med lämpliga kandidater kan komma att påbörjas redan under ansökningsperioden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se