Hoppa till innehåll

Elevassistent

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Forsviks Friskola är en liten F-6 skola belägen i utkanten av Forsvik. På skolan går ca 80 elever. Vi som arbetar på skolan är ett sammansvetsat team som arbetat tillsammans länge. Vi arbetar engagerat för att alla elever ska få en trygg skolgång och för att eleverna ska utvecklas så långt som möjligt.

Ditt uppdrag blir att vara personligt stöd åt en elev som går på lågstadiet under hens skoldag. Du finns nära eller tillsammans med eleven och är en viktig medarbetare för att tillgodose den enskilda elevens behov. Du kommer att arbeta med eleven både i klassen men till att börja med främst enskilt. Att vara lyhörd för och ha en nära dialog med lärarna och vårdnadshavarna är ett måste.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta med barn med olika stödbehov. Lämplig utbildning för uppdraget är meriterande. Även erfarenhet inom autismspektrat är meriterande. Som person är du lugn och stabil och kan använda dig av ett lågaffektivt bemötande. Du har ett stort intresse och engagemang för eleverna. Du kan och vill samarbeta med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Det är även viktigt att du är självgående och tar egna initiativ.

Del av tjänsten är på fritids efter skoldagen. Där arbetar du tillsammans med övrig fritidspersonal med hela elevgruppen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se