Hoppa till innehåll

Veterinärkliniken i Kalmar söker en kollega

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du legitimerad veterinär och söker nästa utmaning? Veterinärkliniken Kalmar letar kanske efter just dig!


Om tjänsten & vem vi söker

Vi söker nu en legitimerad veterinär som trivs med att, eller framöver vill lära sig, operera på grundläggande nivå. Kanske har du arbetat något/några år och är nu redo för något nytt. På kliniken utför vi en mängd olika undersökningar, operationer och mycket annat.

Om du känner att du inte helt stämmer in på erfarenhetsbiten, tveka inte att höra av dig med ditt intresse och din ansökan ändå. För oss är personlighet, driv och inställning till arbetet minst lika viktigt och vi lär med nöje upp en ny kollega väl på plats. Vi knyter mer än gärna kontakter för framtiden om det inte visar sig passa precis nu.


Vad vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i en modern och välutrustad klinikmiljö med duktiga kollegor att lära av. Idag består arbetsgruppen av 14 medarbetare där 6 av oss arbetar som veterinärer.

Vi är en del av Svenska Veterinärgruppen som är en större sammanslutning av veterinärkliniker och djursjukhus över hela Sverige. Vi samarbetar klinikerna emellan och hjälper varandra med allt ifrån professionell rådgivning till vidareutbildningar. Utöver fysiska och digitala utbildningar inom gruppen möjliggörs även samarbetet auskultation hos gruppens meriterade experter och specialister inom olika medicinska områden.

Om kliniken

Veterinärkliniken Kalmar är en smådjursklinik där du får ett personligt bemötande och där du har tryggheten att få återkomma till samma veterinär. Vi hjälper med allt från rådgivning till avancerad djursjukvård för hundar, katter, fåglar, kaniner, gnagare, illrar och andra smådjur. Vidare lägger vi stort värde i att våra patienter och djurägare ska få snabb och adekvat hjälp. På kliniken hittar du också en butik med brett utbud av foder och vårdprodukter. Lär gärna känna oss bättre på vår hemsida.


Övrig information

Tjänsten avser en heltidstjänst och startdatum blir enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se