Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Skadetekniker / Kundmottagare en 50/50-tjänst

Sista ansökningsdag
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu behöver vi förstärkning till vårt team i skadeverkstaden! Den vi söker ska ha erfarenhet med att reparera krockskadade bilar och dessutom gilla kundkontakten och att överträffa kundens förväntningar.

Rollen är varierad på så sätt att den innehåller arbete i vår skadeverkstad med krockade bilar. Byta och rikta karossdelar, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning.

Rollen innebär även kontakt med kunder med allt vad det innebär. Tidsbokning, rådgivning, genomföra skadebesiktning tillsammans med kunden och genomgång av utfört arbete.

Krav är att du har fordonsutbildning i grunden och extra meriterande är om du har kunskap i Cabas.

Vi söker en engagerad medarbetare som är noggrann och vill utveckla dig i en spännande bransch.
Småländska Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.