Hoppa till innehåll

Butikskonsulent i Kalmar med omnejd

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

RG Marknadspartner AB erbjuder säljtjänster inom främst dagligvaruhandeln och fackhandeln. Huvudkontoret finns i Gävle och vi har varit verksamma sedan 1994. Företaget är rikstäckande med lokalkontor på utvalda orter från Umeå i norr till Ystad i söder

Vi söker nu dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med kund- och personalkontakt ute i butik. Erfarenhet av dagligvaruhandeln är meriterande, men inget krav. Ett glatt leende uppskattas alltid!

Just nu har vi behov av personal som kan vara tillgängliga på timmar vid behov i Kalmar-området. Bil och körkort inget krav om du bor i Kalmar, men det ger möjlighet till fler timmar när det uppstår behov utanför Kalmar.

Arbetsuppgifterna består främst av att ta hand om och fylla på lösgodis alternativt naturgodis i butik. Passar kanske dig som är redan idag arbetar och vill ha fler timmar eller är t ex student, pensionär? Körkort och bil ett plus. Lön enligt Handels avtal.

Maila din ansökan märkt med ”Butikskonsulent Kalmar" till linda.flinta@rgmp.se.

Läs mer om oss på vår hemsida www.rgmp.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående och innan ansökningstidens slut, skicka därför in din ansökan redan nu.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se