Hoppa till innehåll

Måla Färgbutik, Kalmar/Öland söker Butikssäljare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Måla Färgbutik är en expansiv färgbutik som ingår i MÅLA i Småland AB. Koncernen består av 3 färgbutiker som är lokaliserade i Kalmar, Nybro och Färjestaden. Vi är återförsäljare för Alcro, Caparol, Teknos, Teknos industri och Jotun när det gäller färg. Vi är ledande på industrifärg i Kalmar län. De flesta av tapetleverantörerna i Sverige, billacker, arbetskläder, pool/spa, golv och övriga handelsvaror ingår också i vårt sortiment.

Vi är förnärvanade 6 glada, pigga säljare som söker 2 nya medarbetare till Kalmar/Öland.

Vi söker dig som helst har en branschvana, ett ekonomiskt sinne samt är social, driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra.

En Måla medarbetare löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

Uppgifter som ingår i säljarrollen hos Måla färgbutik är bland annat att sälja färg (konsument/måleriprodukter), tapeter, golv, arbetskläder m.m samt beställa och framplockning av produkter. Färgsättning, inredningshjälp och ett varmt omhändetagande av våra konsumentkunder och yrkeskunder.

Arbetet är förlagt till vår Kalmar alt. Ölandsbutik. Körkort B är ett krav!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se