Hoppa till innehåll

Leveransekonom

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Liljas kräver mer än vassa säljare och kunniga tekniker för att gå runt. Bakom kulisserna verkar en uppsjö av proffsiga medarbetare för att vårt bolag ska fungera optimalt, leveransekonom är en sådan tjänst.

Om tjänsten 

Som leveransekonom får du vara med och påverka vårt företags framgång. Arbetsuppgifterna består av att hantera vår lån- och leasingaffär med kreditgivning och avtalshantering. Löpande bokföring, kontoavstämning och liknande arbetsuppgifter förekommer också. Tjänsten innebär många kontaktytor, mot såväl kunder som kollegor. Det är därför viktigt att du ser samarbete som en framgångsfaktor. Du kommer arbeta i ett team bestående av sju medarbetare, där du väntas vara flexibel och beredd på att hjälpa till där det behövs.

Dina kvalifikationer 

Vi söker dig som har ekonomiutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inte ett krav. För att lyckas i rollen bör du ha god datorvana och ett stort intresse för siffror, samt även se tjusningen i att utveckla och förändra processer och flöden. Du som söker tjänsten uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Om dig

Du är en teamspelare som arbetar strukturerat, noggrant och har en känsla för service. I den här rollen värdesätter vi egenskaper som analytisk förmåga, samarbetsvilja och helhetstänk. Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom har du ett starkt driv att ständigt förbättra och utveckla både dig själv och de processer du arbetar med. Du som är utåtriktad och kommunikativ kommer att passa perfekt i vårt team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med placering i Kalmar. Provanställning kan tillämpas.

För mer information om tjänsten kontakta:

Administrativ chef Staffan Gunnarsson, 0480-944 84.

Facklig kontaktperson Unionen, Nicklas Torstensson, nicklas.torstensson@liljasbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB

Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Polestar, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se