Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet inom inköp och vill bli en nyckelspelare i ett innovativt företag med kvalitetsprodukter under ständig utvecklig? Vill du bli en del av ett team som präglas av nyfikenhet, engagemang och samarbete? Då kan rollen som Inköpare till AquaTeq passa dig!
 

AquaTeq Sweden AB är ett privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för service av befintliga dagvatten- och avloppssystem över hela världen. AquaTeq® ingår i en schweizisk koncern. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus.

www.aquateq.com

 

Arbetsuppgifter

Våra kunder återfinns över hela världen och våra slutkunder är entreprenörer och kommuner som underhåller dagvatten- och avloppsnätet. I Sverige och Norge har vi direktkontakt med slutkund och på övriga marknader jobbar vi genom distributörer. Vi erbjuder våra kunder egenutvecklade produkter tillsammans med noga utvalda externa kvalitetsprodukter. I rollen som inköpare är den huvudsakliga uppgiften tekniska inköp av både rena artiklar och hela produkter. En annan stor del av arbetsuppgifterna innefattar leverantörsutveckling, lagerflöden, lagernivåer samt leveranser från leverantörer och till kund.

Du kommer till en mindre organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt, prestigelöshet och nära samarbete. Du arbetar självständigt med ditt ansvarsområde och får stora möjligheter att forma och utveckla din roll både operativt och strategiskt. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas och lär av varandra samtidigt som vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid 
Arbetstid: Mån-tors 07-16, fre 07-15:10.

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker är en positiv person med ett stort engagemang och driv att förbättra, förenkla och effektivisera. Du är välorganiserad och har en förmåga att kunna se en helhet och ett samband. Du tar ett stort ansvar i ditt arbete och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du är flexibel och prestigelös när det kommer till att ställa upp och hjälpa dina kollegor.

 

Vi ser att du
  • Behärskar svenska och engelska språket flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort samt gymnasiekompetens.
  • Arbetslivserfarenhet inom tekniskt inköp
  • Van användare av affärssystem och officepaketet
  • Tekniska kunskaper och vana av att läsa ritningar

 

Meriterande för tjänsten
  • Eftergymnasial utbildning inom inköp
  • Arbetat i affärssystemet Pyramid
  Vad erbjuder vi?
  • En kultur som präglas av samarbete, nyfikenhet och ständig utveckling.
  • Bred och spännande roll i ett internationellt framgångsrikt företag.
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag osv.
  Ansökan

I denna rekrytering samarbetar AquaTeq med OnePartnerGroup. Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-07-01. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sanna Olsson på telefonnummer 0733-948473 eller mail sanna.olsson@onepartnergroup.se. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mail på grund av GDPR. 

Välkommen med din ansökan!

AquaTeq Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.