Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Rexel i Kalmar söker Innesäljare

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för försäljning? Vill du ingå i ett framgångsrikt, kreativt och roligt team som drivs av samarbete och engagemang? Då kanske rollen som Innesäljare hos oss i Kalmar är något för dig!

Vi på Rexel tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld.

Du blir en del av ett engagerat och drivet team i Kalmar som sätter kundens behov i första rummet, där vi snarare föreslår lösningar än säljer produkter. Tillsammans driver vi på elektrifieringen av Sverige genom att hjälpa våra kunder med omställningen. Det betyder att vi har en viktig samhällsfunktion att fylla, även om vi kanske inte alltid tänker på det i det dagliga jobbet. Med stark gemenskap samarbetar vi för att lösa de utmaningar vi möter, både inom teamet och inom Rexel. Självklart utan att släppa blicken på våra mål.

Vad vi letar efter

Som Innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och proaktiv försäljning till våra kunder i ditt eget distrikt. I arbetet ingår att aktivt bedriva försäljning per telefon, offertuppföljning och via direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där. Som Innesäljare behöver du ha en förståelse och inblick i vårt område, men det kanske allra viktigaste är din förmåga att förstå kundens olika utmaningar. Din roll är att hjälpa och guida dem till en lösning som passar deras behov. Du behöver samtidigt ha en förståelse för vikten av att nå resultat och uppsatta mål och på ett naturligt sätt balansera det med kundfokus. Givetvis har du lätt för att knyta kontakt med andra, är social och en tydlig teamplayer.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående hos våra medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuds alla ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning "Our Voice" där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är nödvändigt i vår bransch och något vi brinner för. Genom vår Rexel Academy får alla medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling, till exempel inom försäljning och produkt. Möt några av oss här: Med vår energi vill vi göra världen mer hållbar Rexel Sverige

Hör av dig till oss!

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om jobbet, Rexel eller om mig, rekryterande chef Christer Jonsson, är du varmt välkommen att slå en signal på 070-2577538 eller via mail till christer.jonsson@rexel.se

Om Rexel
Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss här.

Rexel. Electrifying solutions that make a sustainable future possible.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se