Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Nearyou Kalmar expanderar och söker en Konsultchef

Publiceringsdatum
06 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.
Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

Tjänstebeskrivning
Är du en relationsbyggare med en passion för människor och hållbara möten? Om du dessutom söker en arbetsplats med stark teamkänsla och snabba beslutsprocesser, då kan du vara vår nästa kollega!

Vi förstärker nu vårt bemanningsteam, tillsammans med vår konsultchef Anna kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att hantera det mest värdefulla vi har, våra konsulter och våra kunder. Genom att jobba med rådgivande service, försäljning, bemanna uppdrag och ha personalansvar får du inte bara en varierande vardag, tjänsten ger dig dessutom chansen att få bidra till våra kunders framgång samtidigt som du säkerställer konsulternas trivsel och utveckling. Genom täta kundkontakter blir du en nyckelspelare i deras tillväxt.

På NearYou strävar vi efter att matcha rätt kompetens med rätt arbetskraft. Vi arbetar nära och tillsammans för att skapa nya affärsmöjligheter och för att ge våra kunder bästa möjliga service. Som Konsultchef kommer du att ha ansvar för kundrelationer, samtidigt som du håller löpande kontakt med både kandidater och konsulter för att säkerhetsställa den bästa matchningen.

Tillsammans med kollegorna på kontoret kommer du att planera och genomföra olika events och mässor. Genom att hålla en löpande kontakt med universitet och andra viktiga samverkanspartners bygger du också värdefulla relationer och nätverk som kvalitetssäkrar tillsättningen av nya uppdrag. Det är en stor fördel om du jobbat i en liknande roll där du tidigare skapat ett större kontaktnät i regionen.

Din roll som Konsultchef innebär:
? Helhetsansvar för uppdragsprocessen mot kund som innehåller kravspecifikation, annonsering, urval, intervjuer, presentation och matchning av rätt kompetens.
? Personalansvar för konsulter, vilket innebär att du arbetar med anställning, introduktion, coachning och utveckling av konsulter.
? Ha god kontinuerlig kontakt med dina konsulter samt skapa förutsättningar för att konsulterna motiveras och utvecklas i sina roller.
? Kontinuerlig uppföljning av uppdrag hos dina kunder.
? Administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Du rapporterar till Marknadsområdeschef.

Kvalifikationer
Vi söker en Konsultchef som trivs i en miljö med stundom högt tempo och snabba förändringar. Du har relevant utbildning, erfarenhet av ledarskap och gärna erfarenhet från bemanningsbranschen i en roll som Konsultchef. Du trivs med en dynamisk arbetsdag där snabba beslut är en del av vardagen. För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person som kan ställa om sig snabbt vid behov.

Du är en trygg ledare som erfarenhet inom ledarskap. Du är en lagspelare som gärna ser till det större perspektivet. Du har ett ledarskap som kännetecknas av inkludering, transparens och delaktighet. Med dessa egenskaper bidrar du till utveckling av personal men även hos våra kunder.

För att trivas och lyckas i detta uppdrag behöver du ha förmåga att se helheten, ha god omvärldsbevakning och utgå från ett kvalitetsperspektiv. Du ha ett positivt förhållningssätt och ett driv som gör att du har lätt för att få saker att hända. Med din analytiska förmåga löser du de uppgifter du ställs inför, på ett effektivt sätt och alltid med kvalitén som utgångspunkt.

Som person är du prestigelös och har lätt för att kommunicera. Genom din kreativitet och nyfikenhet hittar du nya vägar i ditt arbete som leder både till både gruppens och verksamhetens utveckling. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och är dessutom skicklig på att bygga relationer och utveckla förtroenden.

Vi ser att du tidigare även arbetat med administrativa uppgifter där du har en kombination av tekniska, organisatoriska och sociala färdigheter. Du kommer att arbeta i en miljö där frihet under ansvar är centralt, då din förmåga att ta initiativ och driva arbetet framåt är viktig.

Du behärskar det svenska och engelska språket väl, både i tal och skrift. Du har lätt för att navigera i olika system och är en van användare av Officepaketet. Har du tidigare erfarenhet av IT-verktyget Intelliplan är detta mycket meriterande.

Som Konsultchef besöker du våra konsulter och kunder med en viss kontinuitet, därav är B-körkort ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare hos Nearyou Kalmar får du möjligheten att delta i spännande evenemang tillsammans med våra samarbetspartners. Vi arbetar som officiell HR-partner till både Kalmar FF och FBC Kalmarsund, vi har även ett nära samarbete med Kalmar Stadsmission. Vi vill fortsätta vara en viktig samhällsaktör. Kontoret är beläget i den anrika byggnaden Ångkvarnen där vi från sjätte våningen blickar ut över Kalmarsund och Öland. Här finns dessutom ett pingisbord som ger dig möjligheten att utmana oss på en och annan match.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter i en händelserik och dynamisk miljö. På Nearyou blir du en del av ett team som tror på att kombinera hårt arbete med nöje. Om du söker en arbetsplats som inte bara erbjuder karriärmöjligheter utan även en inspirerande arbetsmiljö, ser vi fram emot att höra från dig.

Skicka in din ansökan redan idag!

Låter det intressant?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Malou Lundgren, telefon 0733-200 880 eller Marknadsområdeschef Kalmar, Terése S Carlstedt, telefon 0734-666 884.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se senast söndagen den 4 augusti 2024. Rekryteringsprocessen kommer att starta vecka 32.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren