Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Junior Analytiker inriktning logistik-/lagerplanering

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Jacobi-gruppen är ett helägt dotterbolag till Osaka Gas Chemicals Co., Ltd. Vi är en av världens största tillverkare av aktivt kol med kokosnötskal som råvara. Kokosnötskal är den mest hållbara kommersiella råvaran för tillverkning av aktivt kol. Det används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Asien. Jacobi Carbons har sitt huvudkontor i Kalmar.

Läs mer om oss: www.jacobi.net


Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en junior Supply Chain Analyst som kommer bli en del av vårt Globala Supply Chain-team på vårt huvudkontor i Kalmar.
I rollen kommer du att sammanställa, utvärdera och presentera analyser, rapporter och statistik. Du utför datainsamling, analyserar och presenterar detta i ett användarvänligt format som sedan blir viktiga beslutsunderlag för organisationen. Datainsamlingen görs från vårt affärssystem Netsuite och med dina kunskaper i Excel och Power BI hanterar och strukturerar du informationen för att visuellt kunna presentera detta för dina kollegor.

Baserat på orderbok och framtida efterfrågan stämmer du av aktuella samt framtida lagernivåer och samverkar med dina kollegor och/eller kunden för att / möta efterfrågan och bibehålla optimal lagernivå. Rollen kan stundom vara komplex, med ett stort flöde av information där helhetsperspektivet är en viktig del för att underlätta ditt arbete.
I rollen krävs det att du tar egna initiativ och driver igenom projekt - samtidigt som du gillar att jobba med andra då du har ett nära samarbete med dina kollegor både i Kalmar samt runt om i världen.

Tjänsten är ett års vikariat på 50%, med eventuell möjlighet till förlängning. Du rapporterar till Senior Supply Chain Analyst.

Kvalifikationer
För att trivas i den här rollen är du analytiskt lagd, du är nyfiken som person och har ett stort intresse av att skapa och utveckla ditt arbete för att nå bästa resultat. Du har ett stort engagemang och tycker om att lösa komplexa problem och frågeställningar samt har en förmåga att driva arbetet självständigt med stöd från kollegor med expertis inom området.

Du har troligen en utbildning med inriktning ekonomi/supply chain/business - kanske är du till och med mitt i studierna med möjlighet att kombinera plugget med jobb.

I ditt arbete är du noggrann, stresstålig och flexibel. Du är en välorganiserad administratör som förstår vikten av de arbetsuppgifter som är återkommande samt genomför dessa på ett kvalitativt sätt. Du kommer förmodligen trivas bäst hos oss om du är prestigelös och inte är rädd för att ta tag i nya utmaningar som dyker upp längs vägen.

Vi sätter stort värde på rätt personliga egenskaper som utmärks av att du har ett stort engagemang, är ordningsam, ansvarstagande samt har en positiv inställning.

Kontinuerlig kommunikation med kollegor är av stor betydelse, du kommunicerar tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska. Din IT-mognad är hög och du har goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt i Excel, kunskaper i PowerBi är ett plus.

Vad erbjuder vi dig?
Vår personal är vår viktigaste resurs. Deras insatser bidrar till företagets utveckling och framgång. Vi vill skapa en säker arbetsplats där vi gemensamt arbetar mot företagets vision.
Vi bjuder in dig att följa med på vår resa mot att bli det mest hållbara företaget i branschen. På Jacobi Carbons anser vi att vi har ett ansvar och vi vill vi bidra till ett mer hållbart och bättre samhälle. Dessutom ligger CSR arbete oss väldigt varmt om hjärtat.
Läs mer här: https://www.jacobi.net/sv/hallbarhet/

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post marie.saleback@nearyou.se

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast den 23 juni 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.