Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Erfaren Upphandlare sökes till statlig myndighet

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Till en utav våra kunder söker vi nu dig som har en gedigen erfarenhet av upphandlingsprojekt. Du blir anställd som konsult hos NearYou och blir placerad hos vår kund som finns i Kalmars närhet.

Tjänstebeskrivning
Som Upphandlare kommer du att förstärka bemanningen av myndighetens upphandlingsfunktion. Rollen innefattar vanligt förekommande arbetsuppgifter för upphandling inom myndigheter såsom:

* göra självständiga direktupphandlingar och inköp enligt LOU
* göra självständiga upphandlingar över tröskelvärdet enligt LOU
* göra självständiga avrop från statliga ramavtal

I rollen kommer du även att arbeta som specialiststöd i upphandlingsfrågor inom myndigheten. Du diskuterar och förankrar uppdrag med myndighetens upphandlare eller ansvarig enhetschef.

Arbete på distans kan ske enligt överenskommelse och efter verksamhetens behov. Arbetet är förlagt måndag-fredag, heltid.
Uppdragets längd är sex (6) månader med start 2024-10-01 till och med 2025-03-31, med möjlighet till förlängning som längst till 2025-09-30.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning med inom juridik, ekonomi eller motsvarande kunskaper erhållna genom mångårig yrkeserfarenhet.

Vi värdesätter att du är handlingskraftig, strukturerad och noggrann, med hög integritet och förmåga att bygga tillit. Det är viktigt att du är van vid att ta egna initiativ och att du har lätt för att prioritera arbetsuppgifter. Du drivs av att skapa och bidra till en attraktiv arbetsplats.

Krav för tjänsten

* minst fem (5) års erfarenhet av upphandlingsprojekt omfattande samtliga steg i inköpsprocessen över tröskelvärdet enligt LOU.
* minst fem (5) års erfarenhet av att stötta beställare i frågor som rör upphandling.
* mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Meriterande krav för tjänsten

* erfarenhet av arbete med avtalsuppföljning.
* erfarenhet av att tag fram modell för och/eller implementerat avtalsuppföljning.
* erfarenhet av att arbeta på en myndighet.
* erfarenhet av att införa och arbeta med e-handelssystem.
* erfarenhet av att genomföra upphandlingar i upphandlingsverktyget e-Avrop.
* erfarenhet av upphandlingar av IT-system enligt LOU.
* erfarenhet av förhandling enligt ramarna för LOU.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Marie Salebäck, tel nr 072-090 89 80 alternativt Terese S Carlstedt, tel nr 0734-66 68 84 . Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast den 13 september.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Läs gärna mer om oss: www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Läs gärna mer om oss: www.nearyou.se