Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Ekonomiassistent till Brand och Riskanalys AB i Kalmar

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Brand & Riskanalys är ett fristående dotterbolag i koncernen BST Group AB och är ett renodlat brandkonsultföretag som erbjuder ett helhetsgrepp inom områdena byggnadstekniskt brandskydd, riskhantering, analytisk dimensionering och systematiskt brandskyddsarbete med tillhörande utbildning. Företaget arbetar för byggherrar, företag, kommuner, regioner, entreprenörer och myndigheter. Vi står för hög kompetens, engagemang, trovärdighet, tydlighet och ansvar vilket alltid ska återspeglas i vårt arbete.

Läs gärna mer om oss: https://brandrisk.se/

Tjänstebeskrivning
Vill du bli en viktig del av vårt team som ekonomiassistent hos Brand och Riskanalys AB i Kalmar? Ta chansen att arbeta i en professionell miljö och utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Ansök idag för att ta steget mot ett roligt och spännande jobb.

Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer att ha en nyckelroll i vårt företag gällande ekonomiska frågor.

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att hantera och bokföra våra ekonomiska transaktioner. Du kommer att få möjlighet att utföra olika administrativa uppgifter, såsom fakturering, löpande bokföring, bokslut, lönehantering, rapportering, projektregister, upprätta uppdragsbekräftelser och hantera avtal.

Som ekonomiassistent kommer du att ha ett övergripande ansvar för att kontrollera och säkerställa att alla ekonomiska dokument är korrekta och uppdaterade. Du kommer också att vara involverad i att analysera och sammanställa ekonomiska data för att ge värdefulla insikter och rekommendationer till vårt team i samarbete med vår VD.

Du kommer även ansvara för vissa HR-relaterade frågor för att skapa en bra trivsel för dina arbetskamrater med din positiva och glada attityd på kontoret.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kommer att få möjligheten att dra nytta av dina kunskaper inom ekonomi och få erfarenhet av att arbeta i en dynamisk och växande organisation. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga förmåner och möjligheter till personlig utveckling.

Placeringsort är Kalmar och tjänsten är en 80% tjänst. Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har starka kunskaper inom bokföring och ekonomisk analys samt en relevant utbildning inom ekonomi eller liknande område.

Som ekonomiassistent är det viktigt att du är noggrann och strukturerad samt har förmågan att arbeta självständigt och kan hantera flera olika uppgifter samtidigt. Du bör också vara en lagspelare och kunna kommunicera effektivt med både interna och externa intressenter.

Goda kunskaper i Fortnox, Excel och tidsredovisningsprogrammet Milltime är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Du kommer att använda dessa verktyg dagligen för att hantera och analysera ekonomisk information.

Har du jobbat med upphandlingar och ramavtal så är det meriterande.

Så om du är en driven, strukturerad och positiv person med erfarenhet inom ekonomiassistentrollen bör du definitivt ansöka till denna tjänst. Vi ser fram emot att höra från dig!


Låter det intressant?
Brand och Riskanalys samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson på telefonnummer 0766-776 873 eller via e-post: johan.eriksson@nearyou.se
Din ansökan skickar du in via Nearyous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast söndagen den 11 augusti 2024. Vi starta rekryteringsprocessen under vecka 32.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningshandlingar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se