Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Elmontör sökes till företag i Kalmar!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett gediget intresse för fordon och el? Nu söker vi en engagerad elmontör med blick för detaljer till ett företag i Kalmar. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som elmontör kommer du till en början att arbeta i verkstan med att tillverka och installera kablage i industrifordon. I förlängningen kommer du även syssla med konstruktion och ritningar av el-scheman. Anställningen är en visstidsanställning under 6 månader som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning med möjlighet till en tillsvidareanställning hos kund efter bemanningsperioden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för fordon och el med ett gott öga för design. Vi ser gärna att du har ett noggrant och logiskt arbetssätt samt motiveras av att ta eget ansvar och utvecklas inom arbetet. I ditt arbete är du driven och engagerad och visar stolthet till arbetet du utför.

Formell kompetens
  • Utbildning inom fordon/el
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskap inom ritningsläsning och konstruktion
  • Kunskap inom programmering
Anställningsinformation

Visstidsanställning 6 mån/ Heltid/ Kalmar.

För rätt person kan en tillsvidaretjänst erbjudas efter bemanningsperioden.

Arbetstiderna är dagtid, mån-fre, 7-16.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Ha respekt för att vi inte tar emot frågor via telefon, vid frågor hänvisar vi till bemanning.kalmar@lernia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer om oss på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget är beläget i centrala Kalmar som arbetar med att tillverka och installera kablage i industrifordon. På företaget kommer du att omges av ett familjärt arbetsklimat med mål att leverera högkvalitativa produkter efter kunders specifika önskemål.