Hoppa till innehåll
Töre Energi ek för logotyp

Distributionselektriker

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du vår nya distributionselektriker?

Arbetsuppgifter

Töre Energi sätter säkerheten
främst, att arbeta säkert och främja en god arbetsmiljö är alltid ett baskrav.
Som distributionselektriker arbetar du med drift, underhåll, felavhjälpning, kabel- och stolparbete samt ny- och ombyggnation av elnätet hos Töre Energi. En stor del av arbetsuppgifterna sker utomhus i alla väderlekar. Ofta arbetar man i team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad
distributionselektriker. Du har några årserfarenhet inom yrket. B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande. Det är en stor fördel om du är bosatt i närområdet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en förmåga
att skapa en positiv anda omkring dig. Som person är du en lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som är viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behövs göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar. God samarbetsförmåga och kundfokus är en självklarhet. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst
med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdagen lördag den 30 November 2024. Skicka ansökan med personligt brev, CV, referenser samt löneanspråk märkt "Distributionselektriker", till:

info@toreenergi.se

alt.

Töre Energi ek för,
Hantverksvägen 14, 952 43 TÖRE

Välkommen med din ansökan!
Töre Energi ek för logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Töre Energi ek för äger elnätet i
Töre med dess byar runt om och vi har cirka 1 000 abonnenter. På vårt nätområde har vi ca 54 km högspänningsledning, 165 km lågspänningsledning och 5 km sjökabel samt ca 50 stationer utplacerade på nätområdet, både mark- och stolpstationer. Vi har två utgående linjer från ställverket i Töre; en linje som förser byarna med el och den andra linjen som matar samhället Töre. I dotterbolaget Töre Elförsäljning AB sker försäljning av el och pellets.