Hoppa till innehåll

Junior Administratör

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vår kund söker en junior administratör för att sköta deras materialplanering. Bor du i Jönköping och är intresserad av administration så kan det här vara tjänsten för dig! Om Husqvarna AB: Husqvarna AB är ett globalt ledande företag inom utomhusprodukter, som tillhandahåller innovativa och högkvalitativa lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Med över 330 års ingenjörskompetens och en stark passion för kvalitet och prestanda, erbjuder vi en bred portfölj av produkter och tjänster som inkluderar motorsågar, gräsklippare, trädgårdstraktorer och robotgräsklippare. Vårt engagemang för hållbarhet och teknisk innovation gör oss till en pålitlig partner för både professionella och konsumenter över hela världen. Arbetsbeskrivning: Husqvarna AB söker nu en engagerad och noggrann Junior Planerare inom Administration till deras team i Huskvarna. Som Junior Planerare kommer du att spela en viktig roll i att stödja och optimera deras planerings- och administrativa processer. Krav:
  • Gymnasieexamen
  • Erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom planering eller projektadministration alternativt en examen i administration, ekonomi eller liknande
  • Stark organisatorisk förmåga och noggrannhet
  • God datorvana
  • God kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.
Start: 29e juli Uppdrag: Konsultuppdrag på 4 månader Plats: 100% i Huskvarna Välkommen med din ansökan! Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se