Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

CE-chaufför med erfarenhet

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du CE-körkort och är på jakt efter ett nytt uppdrag? Trivs du med ett arbete där du får arbeta med kroppen och slipper bli stillasittande? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som lastbilschaufför med utgångspunkt hos vår kund i Jönköping. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att med hjälp av lastbil transportera produkter och material mellan företagets siter. Arbetet är självständigt, sker i ett högt tempo och är till viss del fysiskt krävande. Arbetet kräver att du har truckkort och vissa vana av att köra lastbil med släp.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • CE-körkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som lastbilschaufför
  • Goda kunskaper i svenska, tal som skrift.
  • Giltigt YKB
Har du ADR är detta meriterande - men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är social, driven och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo och strävar alltid att utföra ditt arbete i tid och med god kvalité. Vidare föredrar du arbeten där du får arbeta med kroppen och är i god fysisk form.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping.
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia Bemanning en CE-chaufför för ett kortare uppdrag hos en av våra kunder i Jönköping! Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.