Hoppa till innehåll

Vi söker leg Psykolog till vårt kontor i Jönköping

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig med humor, humör, livserfarenhet och ett rymligt hjärta som vill göra skillnad för barn och unga i behov av familjehemsvård. Tjust Behandlingsfamiljer arbetar med förstärkt familjehemsvård med särskilda insatser för barn och unga i behandlingsfamiljer.

Som psykolog bedriver du kvalificerat psykoterapeutiskt behandlingsarbete med inriktning mot barn och ungdom. Du genomför psykologiska utredningar initialt vid placering samt vid behov vid specifika frågeställningar. Barn och unga i vår verksamhet har en historia av upplevd omsorgssvikt, upprepade separationer, våld och övergrepp vilket lett till traumaproblematik. Du arbetar tillsammans i ett behandlingsteam bestående av behandlingssamordnare, behandlingsfamilj och barnpsykiater. Din roll i teamet är att bidra med psykologiska kunskaper och handleda i behandlingsprocessen.

Vi verkar för hög psykologtäthet och vi har sex psykologtjänster i hela verksamheten idag. Psykologgruppen träffas kontinuerligt för gemensam utveckling samt i extern psykoterapihandledning.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Jönköping. Möjlighet finns att diskutera förutsättningar för resor och hemarbete. Tjänsten omfattar heltid och vi önskar tillsätta den så snart som möjligt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (66 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se