Hoppa till innehåll

Arbeta extra på lager i Jönköpingsområdet

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VÅRT ERBJUDANDE

Har du annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker flexibelt lagerarbete? Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare till vårakunderi Jönköping med omnejd!

Våra medarbetare flexibel löneutbetalning genom Cappy. En frivillig förmån som ger dig möjligheten att när som helst mellan ordinarie lönedagar själv göra uttag från din intjänade lön.

OM ROLLEN

Som lagerarbetare hos oss kommer du att bidra till att våra logistik- och lagringsprocesser flyter smidigt. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team där ordning, noggrannhet och ansvarstagande är i fokus. Du kommer att arbeta med varierat lagerarbete i form av plock/pack, in-/utlast och eventuellt truckkörning.

Arbetet är förlagt på vardagar i form av 2-skift. Man ska alltså kunna arbeta både för- och eftermiddag.

Det är inget krav på truckkort, men om behov/intresse finns kan vi erbjuda utbildning.

KRAV

Vi söker dig som:

  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Har god tillgänglighet för att arbeta extra
  • Innehar giltigt körkort
  • Behärskar svenska i både tal och skrift

Det anses meriterande om du har truckkort A1-4 och B1-3 och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga även dittCV.Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM OSS

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se