Hoppa till innehåll
Infinity Human Resources Sweden AB logotyp

Nelly.com - Sustainability Manager

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Som en av Nordens ledande e-handlare inom mode erbjuder Nelly.com ett noggrant utvalt sortiment av kläder, skor och accessoarer för unga kvinnor och män. Nu söker vi en driven och kommersiell Sustainability Manager som känner sig manad att leda och utveckla bolagets hållbarhetsarbete.



Dina arbetsuppgifter

Som Sustainability Manager på Nelly.com har du ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera företagets hållbarhetsstrategi. Du leder och koordinerar olika hållbarhetsinitiativ och projekt över hela företaget. Hit hör bland annat att sätta upp nya rapporteringsstrukturer, ta fram och leda utbildningsprogram och att kommunicera företagets hållbarhetsarbete såväl internt som externt. Du representerar också Nelly.com vid olika hållbarhetsevent, konferenser och branschsammankomster. Du kommer ha ett nära samarbete med vår Production, Sourcing & CSR Manager, där ni samarbetar för att minska företagets koldioxidavtryck och optimera resursanvändningen. Tillsammans kommer ni bland annat att arbeta för att säkerställa att Nelly.com uppfyller de krav som ställs av European Green Deal. Du rapporterar direkt till vår VD och arbetar tvärfunktionellt med alla avdelningar.


Din profil

För att trivas i rollen krävs att du har tidigare erfarenhet av arbete med hållbarhet, gärna inom mode- eller detaljhandel. Du är väl insatt i EU:s regelverk inom hållbarhet, bland annat European Green Deal. Du är en van projektledare som trivs i att leda komplexa hållbarhetsprojekt. Som person har du förmågan att på ett kommunikativt sätt engagera och utbilda medarbetare i hållbarhet. Rollen innebär en hög grad av självständighet vilket förutsätter att du har förmåga att både ta initiativ och se den stora bilden. Du bör också trivas med att skapa relationer och representera företaget i olika sammanhang och mot olika partners och intressenter.


Vad vi erbjuder

På Nelly.com delar vi Nelly-andan: där vi ser möjligheter, har ett business-mindset och trivs med förändring. Vi vill lära genom att göra, vi vill förverkliga våra idéer och vi är redo att jobba för det vi tror på - och ha roligt under tiden. Vi erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi ständigt utmanar och skapar nya upplevelser i en öppen och transparent miljö. Alla är delaktiga i den framgång vi skapar. Vi värdesätter våra medarbetares livspussel och det finns goda möjligheter att kombinera arbete på kontoret med hemarbete.

Du utgår från huvudkontoret i Borås alternativt från flaggskeppsbutiken i Stockholm, oavsett kommer du behöva närvara på huvudkontoret med jämna mellanrum enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192, Mårten Näsvall på e-mail; marten.nasvall@infinityhr.se eller Anton Fredriksson på e-mail; anton.fredriksson@infinityhr.se.


Urval sker löpande under juni 2024.
Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.
Infinity Human Resources Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nelly.com är en välkänd e-handelspionjär. Sedan starten 2004 har vi byggt ett starkt varumärke med cirka 900 000 aktiva kunder. Idag består Nelly.com av cirka 200 medarbetare varav hälften jobbar på vårt lager i Borås, resten främst från vårt huvudkontor i Borås eller i vår flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm.

Vi hjälper Nordens unga kvinnor och män att känna sig snygga varje dag. Vi erbjuder mode för alla tillfällen som speglar de snyggaste trenderna och de bästa varumärkena.

Hos Nelly.com får du breda karriärmöjligheter i ett bolag som värdesätter innovation, driv och initiativ.