Hoppa till innehåll

Erfaren PLC-programmerare

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Husqvarna Group söker nu en erfaren och engagerad PLC-programmerare till vår avdelning Test System Engineering. Är du en självgående problemlösare med ett intresse för automation? Då kan du vara den vi söker!

Husqvarna Forest & Garden - Shared R&D

Vår Husqvarna-division är världens ledande producent av skogs- och trädgårdsprodukter och tjänster. Vi leder utvecklingen med innovativa verktyg som ökar stolthet och prestanda.

Test System Engineering, bestående av 13 kompetenta medarbetare, fungerar som ett kompetenscenter för hela Husqvarna. Vi ansvarar för utveckling, framtagning, installation och support av testsystem till alla våra laboratorier och utvecklingsavdelningar. Vi arbetar med allt från mekanik, elektronik, styrsystem, givare, sensorik och automation som används för provning av produkter och komponenter. Vi arbetar även med IT och infrastruktur och utvecklar och driftsätter de testsystem som används inom Husqvarna.

Om rollen

Som PLC-programmerare hos oss kommer du att ha en varierande och utvecklande roll där du får mycket frihet under ansvar. Du kommer att delta i allt från konceptstudier till driftsättning och arbeta både med enskilda uppgifter och i projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera systemering, programmering och driftsättning av PLC-system, styrning och övervakning av testutrustning samt support vid drift av dessa system. Resor inom Sverige kan förekomma.

Vem är du?

Vi ser att du har några års erfarenhet av automation och är självgående i ditt dagliga arbete. Du är driven, ansvarsfull och noggrann, samt har god maskinkompetens. Du är flytande i tal och skrift både i svenska och engelska.

Meriterande är erfarenhet av:

  • Beckhoff PLC
  • Test- och maskinutrustning
  • Codesys-baserade system
  • El-konstruktion och användargränssnitt


Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt kompetenta team? Skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om rollen, kontakta rekryterande chef – Hans Berntsson, hans.berntsson@husgvarnagroup.com. För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Talent Acquisition Partner – Gorjana Dubovina, gorjana.dubovina@husqvarnagroup.com.

Vad händer efter att du har ansökt?

När vi nu närmar oss semestertider kommer vår rekryteringsprocess att anpassas därefter. Vi kommer att läsa ansökningar löpande, men vi kommer att börja bjuda in kandidater till intervjuer först i början av augusti. På Husqvarna värdesätter vi balans mellan arbete och privatliv. Vi tackar dig som ansöker till oss för att du har förståelse för det och passar på att önska dig en riktigt fin sommar.

Nästa steg

Efter att ansökningstiden har gått ut kommer vi att granska din ansökan för att se om din profil matchar kraven. Om du är en potentiell kandidat kommer du att bli inbjuden till en första intervju. Förberedelser för intervjun kommer att inkludera detaljer om rekryteringsprocessen, ytterligare intervjuer, bedömningar, referenser och introduktionssteg. Om du inte blir utvald att gå vidare i processen kommer du att bli informerad när tjänsten är tillsatt.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se