Hoppa till innehåll

Behandlingspedagoger till Team J-son

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Antal tjänster
9
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss som behandlingspedagog till Team J-son. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
  
Om oss  
Vi tar emot unga med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med svåra beteendeproblem. Vi erbjuder HVB och LSS-boende, anpassad skolgång i vår egen skola samt öppenvårdsinsatser genom vårt eget Hälsoteam – allt samordnat under ett tak.

På vårt HVB-hem erbjuder vi ett individanpassat boende i centrala Jönköping som innefattar sexton tre- och fyrarumslägenheter där varje ungdom bor enskilt i en lägenhet tillsammans med personal. Lägenheterna är hemlika då vi tror att en hemlik miljö är en stark bidragande faktor till ett gott välmående. Lägenheterna ligger inom gångavstånd till vår skola.

Vårt LSS-boende har 6 platser och tar emot ungdomar enligt LSS 9:8.

Alla unga som kommer till Team J-son har en komplex problematik, i regel finns en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning i grunden i kombination med svåra beteendeproblem. De kan ta sig i uttryck i exempelvis utåtagerande beteende, konfliktskapande beteenden, olämpliga sociala beteenden eller en omfattande passivitet.
 
Om tjänsten  
Tjänsten som behandlingspedagog innebär ett relationsskapande arbete med våra klienter. Du kommer arbeta dygnspass med sovande jour.
 
Som behandlingspedagog kommer du huvudsakligen att arbeta med: 
- Klientnära arbete; social färdighetsträning, aktiviteter, behandlingssamtal utifrån klients genomförandeplan samt verksamhetens rutiner och riktlinjer
- Dokumentationsarbete; daglig journalföring, rapportering i avvikelsesystem och rapportering till uppdragsgivare 
- Vardagliga arbetsuppgifter såsom måltidsrutiner och städning 
  
Vem är du?   
Som person är du ansvarstagande, relationsskapande, flexibel och trygg. I rollen är det viktigt att du visar stor empati samtidigt som du har förmågan att sätta gränser vid behov. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor och du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att söka tjänsten krävs det att du har: 
- Minst 2 års eftergymnasiala studier, exempelvis socionom, beteendevetare, socialpedagog, behandlingspedagog
- B-körkort

Meriterande är erfarenhet av arbete med målgrupp, utbildning i LAB - lågaffektivt bemötande, erfarenhet av social dokumentation.

Vi erbjuder 
- En meningsfull och givande arbetsplats där du får möjlighet att göra verklig skillnad i människors liv 
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till personlig tillväxt 
- Ett stödjande, öppet och inkluderande arbetsklimat där du får möjlighet att bidra med dina idéer och perspektiv 
- Stort utbud av interna utbildningar i vår lärportal
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag 3000kr/år
  
Övrigt
Antal tjänster: 9 (8 HVB, 1 LSS-boende)
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Arbetstid: Dygn med sovande jour
Sysselsättningsgrad: 100 %  
Tillträde: 13/8 eller enligt överenskommelse
 
För anställning hos oss krävs ett utdrag från misstanke och belastningsregistret. 

Vad händer nu?  
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag!   
Vill du veta mer om tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Sandra Sjövall via mail sandra.sjovall@humana.se eller interimschef Anna Odin via mail anna.odin@humana.se. 
 
Välkommen med din ansökan!    
 
Om Humana  

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se