Hoppa till innehåll

Lackerare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten Du kommer att ingå i en fullskalig skadeverkstad i ettteam med duktiga lackerare, och arbeta med att alla typer av lackeringsuppdrag.Vi har daglig styrningsmöten och arbetar gemensamt för att nå våra mål!Som lackerare hos oss får du regelbunden utbildning både internt och hosvåra leverantörer. Du kommer attarbeta i Cabas planeringsverktyg.

Om digFör oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Som person är du noggrann, ansvarstagande och bidrar till arbetsglädje.Du har ett gott handlag och viljan att följa utvecklingen i branschen.En god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen.

Vi söker dig som har erfarenhet av lackeringsarbete, gärna från fordonsbranschen.Du är en person som kan arbeta självständigt men även vara en del av ett arbetslag.Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det som en merit.B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansök senast 30 september 2024. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontaktaDuro Zalac, Verkstadschef, mailadress duro.zalac@holmgrensbil.se eller telefonnummer 036-34 76 37

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se