Hoppa till innehåll

Erfaren Application Engineer inrikting energiteknik

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte. FläktGroup är marknadsledande av innovativa och energieffektiva lösningar för inomhusklimat, som säkerställer komfort, säkerhet och prestanda samtidigt som vi minskar klimatavtrycket. Vi har satt den tekniska standarden i över 100 år och kan med våra breda produktportfölj möta de mest omfattande kundkraven. FläktGroup ägs av Triton och har huvudkontor i Tyskland. Vi är verksamma över hela världen och har produktionsanläggningar i Europa, Asien och USA. Together We Create Excellence. For Life. Läs mer om oss på www.flaktgroup.com

Om vår funktion

Avdelningen Technical Sales Support (TSS), som är uppdelad i Controls och Mechanical arbetar med att stötta våra säljare runt om i världen. Det handlar om tekniksupport, projektledning, offert, order och övrig support för samtliga produkter och system som produceras i fabriken i Jönköping. Support på andra produkter inom FläktGroup förekommer, framför allt ur systemaspekt.

Vi erbjuder dig

Som applikationsingenjör kommer du att tillhandahålla tekniskt säljstöd för området "Critical Applications" genom att förstå kundernas behov och effektivt kommunicera teknisk information för att underlätta säljprocessen. Vidare kommer du att ansvara för att sammanställa och implementera försäljnings- och tillverkningskrav för att säkerställa att alla specifikationer uppfylls.

Utöver det kommer du att samordna med kunder, externa designkonsulter och tillverkningsenheter för att konceptuellt designa luftbehandlingsaggregat utifrån kundspecifikationer. I rollen ingår också att stödja orderhantering för att säkerställa en smidig och effektiv orderhantering.

Vem är du

Vi tror att den här rollen är perfekt för dig som är

Vi söker dig som:

  • Har utbildning inom ex VVS eller Högskoleingenjör med inriktning energiteknik
  • God kunskap i MS Office och designprogram
  • Engelska och Svenska flytande i tal och skrift
  • 3-5 års erfarenhet eller teknisk kompetens inom HVAC-branschen (ventilation och luftkonditioneringsteknik)

Vårt Löfte

För oss är det enkelt. För att kunna vara den ledande leverantören av energieffektiva ventilationslösningar är vår tekniska utveckling och våra engagerade medarbetare centrala. På FläktGroup Sweden AB jobbar ca 750 anställda och vi har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder spännande utmaningar i en internationell miljö. Här jobbar specialister och generalister inom bland annat försäljning, utveckling, produktion, IT, logistik, marknad och ekonomi. Hos oss på FläktGroup är närheten till våra kunniga medarbetare inom flera yrkesområden en styrka som skapar en tydlig helhet. Här finns en kultur som präglas av laganda och entreprenörskap, där vår vardag kännetecknas av en amibitiös och flexibel inställning. Vi hjälps tillsammans åt för att hitta den bästa lösningen, oavsett vilka utmaningar vi stöter på. Både i vårt arbete och för våra kunder. För det är tillsammans vi skapar något enastående. För hela livet.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 28 Junioch vi tillämpar löpande urval. Därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till annonskanaler och rekryteringsbolag och vi undanber oss därför samtal angående detta.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 november 2024 (163 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se