Hoppa till innehåll

Laboratorietekniker till Eurofins Milk Testing!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och bidra till ett säkrare och tryggare samhälle? Då ska du definitivt ta tillfället i akt och söka denna tjänst!

Vilka är vi?

Vi är kanske inte så kända för dig men allt vi gör har en positiv inverkan på ditt liv, din hälsa och på miljön. Vi analyserar maten du äter, luften du andas och medicinerna du behöver - vi jobbar för att du ska känna dig trygg, vi kallar det Testing for Life. Eurofins är en global ledare inom analystjänster med mer än 61 000 medarbetare runtom i världen. Visste du att i Sverige är vi nära 650 medarbetare? Hos oss finns ett 50-tal olika roller, bland annat labbingenjörer, systemutvecklare, miljövetare och kundsupportmedarbetare. Tillsammans jobbar vi utifrån våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism & Hållbarhet.

HF Service hos oss på Eurofins Milk består av två delar, kokontroll och veterinärmedicin. I dagsläget är det sju medarbetare inom denna grupp med olika bakgrund, allt från gymnasiet till masterexamen. I gruppen finns också en arbetsledare som deltar i det dagliga arbetet.


Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att registrera inkommande prover som består av mjölk, blod, sekret utifrån givna instruktioner och analysera dessa med hjälp av olika tekniker så som ELISA och FTIR instrument samt utvärdera resultat.

I denna tjänst ingår också att diska och rengöra instrument, att följa hygienska föreskrifter i syfte att minska smittorisker samt utföra underhåll/service på instrument och utrustning som åligger laboratoriepersonal.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar du till en bättre värld. Det är en meningsfull känsla som skapar motivation och engagemang, det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Det finns möjlighet att delta i spännande och utmanande projekt som kan leda till att du får utvecklas professionellt i ett globalt nätverk med god tillväxt.

Vi bryr oss om våra medarbetare och vill att du ska må bra på jobbet, därför får du 3 000 kr i friskvårdsbidrag varje år och dessutom får du kaffe, frukt och frukostmacka varje dag. Vi vill att att du ska få ihop livet även utanför jobbet, därför har vi flexibel arbetstid och möjlighet till egna hälsoaktiviteter på arbetstid. Du har möjlighet till föräldralön den dagen du behöver vara föräldraledig. Flyttar du mer än 8 mil, kan du få en skattefri relocation bonus på 15 000 kr. Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder på careers.eurofins.com/se.

Vi är stolta över att verka i Jönköping som 2022 fick pris för årets superkommun av Dagens Samhälle. Jönköping är en kommun med stark arbetsmarknad, god befolkningstillväxt och bra skola, kultur och fritid. Vill du läsa mer om superkommunen? Besök jonkoping.se.


Vem är du som söker?

Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning naturvetenskap eller liknande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en person som stöttar och uppmuntrar andra samt att du är bestämd och pålitlig. Du ska ha ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt, vilket innebär att du har förmågan att planera i förtid och att du kan göra prioriteringar. Du samarbetar effektivt med andra, delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information samt stöttar andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål.


Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar på annat sätt kommer inte tas med i rekryteringsprocessen. Med anledning av att vi är mitt inne i semestertider så kommer urval och intervjuer påbörjas i augusti månad. Eventuella frågor besvaras också först i augusti månad.

Tjänsten avser: Heltid med varierande arbetstid (dag, kväll & helg). Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Tillträde: augusti/september 2024. Månadslön enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Louise Karlsson Budnik, PBU-chef, louisekarlssonbudnik@eurofins.se

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Damir Sabotic, HR-Generalist, damir.sabotic@sc.eurofinseu.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se