Hoppa till innehåll

Junior systemtestare!

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en nyexamninerad mjukvarutestare/utvecklare som bor i Jönköping eller Huskvarna - då kan tjänsten som systemtestare vara något för dig!

Om tjänsten:

Husqvarna’s Pro-segment för robotgräsklippare växer, och det gör även deras systemtest-team. De söker nu nyfikna teammedlemmar med en passion för kvalitet och ett öga för detaljer.

Vilka är de? Du kommer vara en del av R&D teamet vilket är ett team somär dedikerade till att säkerställa kvalitativa leveranser både i nya gräsklipparmodeller och i den kontinuerliga utvecklingen av befintliga modeller. Allt för att ytterligare stärka förmågan att leverera innovativa produkter och lösningar inom robotteknik som möter kundernas krav.

Rollen:

Som för alla teammedlemmar kommer ditt huvudfokus att vara att testa Pro-linjen av robotgräsklippare. Beroende på tidigare erfarenhet och dina intresseområden kommer de att skräddarsy ett ansvarsområde där din expertis sticker ut från gruppen och där du kan växa.

Systemtestgruppen fokuserar på beteendet hos Pro-line robotgräsklippare och verifierar att gräsklipparen som helhet uppfyller de ställda kraven, samt validerar att den möter slutkundens förväntningar. De gör detta genom kontinuerliga regressionstester och spot-tester av funktionella områden efter ny implementering, genom manuella och automatiserade testsviter samt genom utforskande tester.

I slutändan tror Husqvarna att det är bäst att testa gräsklipparna i deras naturliga miljö, vilket innebär att mycket av testningen sker utomhus. De arbetar nära med embedded-utvecklare, systemingenjörer, elektroniktekniker, mekaniktekniker och det mekaniska verifieringslabbet, alla en del av Pro Robotic R&D-team. Det innebär att tydlig kommunikation är nyckeln till framgång.

Krav:

  • B.Sc. eller högre examen inom mjukvaruutveckling, embedded developement, testning eller mekatronik.
  • Flytande och bekväm både i tal och skrift på engelska.
  • Svenskt körkort (B).
  • Bosatt i Jönköpingsområdet.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av testning av inbyggda/mekatroniska produkter

Utöver det ser vi att du är en nyfiken lagspelare med stortintresse av IT. Du ska även varanoggrann i ditt arbete och villig att stå upp för och försvara dina resultat.

Konsultuppdraget: 6 månader med möjlighet till överrekrytering

Plats: Huskvarna

    Välkommen med din ansökan!

    Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

    Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på mail julia.sundquist@edzagroup.se.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    02 januari 2025 (159 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se