Hoppa till innehåll

FRIMANS SÖKER A LA CARTE - KOCK

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Frimans finns mitt i centrala Jönköping, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar lunch- och á la carte-rätter, öl, vin, drinkar, kaffedrycker och bakverk i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse och under helgerna har vi tre öppna barer, pianobar med liveartister, dansgolv på vår festvåning Etage. Vi erbjuder också företag och privatpersoner att hyra vår festvåning för konferenser, fester och evenemang.

I vårt kök lagar vi en skön mix av klassiska och trendiga rätter kompletterat med säsongens specialiteter. Det är viktigt för oss att ha det riktigt bra på jobbet och för att nå det tycker vi det är viktigt att man tycker att det är kul med ansvar, att jobba med delaktighet, dela med sig av sina kunskaper och att man har en yrkesstolthet. Det är en självklarhet i vårt team att man är kreativ och har koll på aktuella trender inom mat.

Du är idag kock med flera års erfarenhet av matlagning. Hos oss jobbar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Arbetsmoral, initiativtagande är viktigt för dig och du arbetar med noggrannhet, struktur, ordning, driv, engagemang och glädje. Du är med och medverkar till vår trivsamma arbetsplats!

Just nu söker vi a la carte-kock, både för heltid och extra, som jobbar eftermiddag och kväll, både vardagar och helger, men det kan också vara aktuellt att emellanåt jobba med luncherna. Vi har kollektivavtal.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se