Hoppa till innehåll

Medarbetare till säljsupport

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

AD Sverige AB är en svensk automotivekedja med 70-tal AD Butiker och ca 250 AD Bilverkstäder över hela Sverige. Tillsammans erbjuder AD service, reparationer, reservdelar och tillbehör till bilen av premium kvalitét. 

Vi är en organisation med massor av historia och fullt fokus på framtiden. Hos oss är kunden i centrum och vi ”älskar varje mil” av resan oavsett vart det bär av. Vi har höga ambitioner att tillsammans med hela kedjan utvecklas varje dag till att vara ett kun(d)skapsföretag i världsklass.

Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos oss finns möjlighet att arbeta på ett tryggt företag och vara med på en fantastisk tillväxtresa när delar av vårt supportkontor flyttar från Varberg till Jönköping där centrallagret redan finns. 

 

Din roll hos oss: 

Som innesäljare på vårt supportkontor kommer dina arbetsuppgifter omfatta att du skall förse butiker och verkstäder runt om i Sverige med snabb och förstklassig kundsupport. Du kommer stödja säljprocessen, ge information om produkter och kommunicera med våra kunder såväl i skrift som över telefon. 

 

Vem är du?

För att trivas i denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av kundservice inom en eller flertal branscher. Du har god dator- och systemvana, alternativt är en orädd person när det kommer att hantera system. Har du tidigare erfarenheter eller kunskap om personbilar eller andra fordon ser vi det som starkt meriterande. Du hanterar svenska i tal och skift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Ingen utmaning är för stor eller svår. Du är lyhörd och har inga problem att samarbeta samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. Du tvekar inte på att gå en extra mil för erbjuda kundservice med omtanke till våra kunder och samarbetspartners. Då vi lägger stor vikt i personligt lämplighet uppmuntrar vi dig att söka fastän du inte besitter alla krav. 

 

Övrigt:

  • Placeringsort: Jönköping
  • Plats: På plats
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstider: Kontorstider
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

Är du nyfiken på att veta mer? 

AD Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jennie Gunnarsson på telefonnummer 0370- 39 41 02 alt. via mejlen Jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se