Hoppa till innehåll
Malte Månson Verkstäder AB logotyp

Verkstadschef till Malte Månson Verkstäder i Jönköping

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Malte Månson som är den största oberoende verkstadskedjan för kommersiella fordon med 30 verkstäder i Sverige söker ny chef i Jönköping. Teamet i Jönköping växer varje månad och nu söker vi en permanent ledare som är duktig på att bygga relationer med kunder och personal. Ansök idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden. Du leder och fördelar arbetet samt säkerställer en god arbetsmiljö, nöjda kunder och tillväxt framåt. Som en oberoende verkstadskedja för lastbilar är största fokus hög kvalitet. Verkstaden har öppet dagtid och de flesta jobben är obokade, vilket ställer höga krav på flexibilitet, problemlösning och laganda.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Leda och fördela arbetet inom verkstaden
  • Personalansvar
  • Ekonomi/budget
  • Resultatuppföljning
  • Utveckla och växa verksamheten
  • Ansvarig för kvalité och säkerhet
Verkstaden är modern, nybyggd och välutrustad i bästa läge - dvs alla förutsättningar för dig att bygga en välfungerande verkstad. Malte Månson har som mål att satsa och växa lokalt i Jönköping varför det är meriterande om att du har god lokalkännedom och starkt nätverk inom kommersiella fordon.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet inom verkstadsbranschen med stort intresse för fordon. Troligtvis har du erfarenhet av att leda en verksamhet tidigare, alternativt har du de egenskaper och kompetens som gör att du är redo att ta nästa kliv.

Krav/meriterande är:
  • B-körkort är krav. Ytterligare behörigheter som C- och D-körkort är meriterande.
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du strukturerad, ordningsam, ansvarsfull och drivs av att vara med på en spännande tillväxtresa. Du trivs i en fartfylld, prestigelös miljö och förstår vikten av att få jobbet gjort. Du ser möjligheter och tycker om att lösa problem, samt behärskar att jobba i ett periodvis högt arbetstempo.

Villkor

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag. Det här är en roll för dig som är hungrig och vill framåt, utan att tumma på kvalité och kundnöjdhet.

Tjänsten är på heltid och vi erbjuder generösa anställningsvillkor med fast månadslön, verkstadsbonus, möjlighet till delägarskap och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Anna Brorson på tel. 010-169 93 07 alternativt Tf. Verkstadschef Jonas Stålne på tel. 036-440 71 50.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns på 27 orter med 30 anläggningar. Vi arbetar under varumärkena Malte Månson Verkstäder för tunga fordon, Bussexperten för bussar och Malte City för fordon upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 330 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 800 MSEK.