Hoppa till innehåll
ITAB Sweden logotyp

Compensation & Benefit Specialist

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon
Ansök nu
Om rollen

I rollen som Compensation & Benefit Specialist kommer du att ha en viktig roll inom vårt People & Culture-team. Då detta är en ny tjänst, kommer din expertis att vara avgörande för att utforma ett modernt, attraktivt och konkurrenskraftigt kompensationspaket för både nuvarande och framtida medarbetare hos oss.

Du ansvarar operativt för att stödja våra chefer i frågor rörande lön och förmåner samt att utveckla, implementera och förvalta processer och arbetssätt inom bland annat lönekartläggning, lönerevision, förmåner, försäkringar och pensioner. Du kommer även fungera som kontaktperson gentemot vår lönepartner.

Vidare kommer du tillsammans med kollegor från andra länder delta i olika typer av utvecklingsprojekt inom Compensation & Benefit.

Du rapporterar direkt till People & Culture Manager Sweden och tjänsten är placerad i Jönköping

Din profil
Vi ser gärna att du har en utbildning inom HR/Lön och ett par års erfarenhet av arbete inom kompensation och förmåner, gärna från en större organisation. Du har god kunskap inom arbetsrätt, aktuella lagar och regler samt en god förståelse för hela löneprocessen. Då vi är ett internationellt bolag behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du en ansvarsfull och engagerad person som trivs i en specialistroll. Du är inte bara proaktiv och analytisk, utan också strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du trivs med administrativa uppgifter och är skicklig på att planera och prioritera, vilket gör att du självständigt driver dina processer framåt. Din kommunikativa och pedagogiska förmåga gör att du skapar tydlighet och förtroende hos såväl cheferna du supporterar som kollegor. Du tar gärna egna initiativ och är självständig i ditt arbete, men uppskattar samtidigt nära samarbete för att tillsammans skapa framgång.

Vi erbjuder
Du erbjuds nu en karriärmöjlighet i en internationell och framgångsrik koncern med ett starkt utvecklingsfokus. Här får du möjlighet att ta dig an en ny roll och tillhöra ett engagerat People & Culture team som har mycket spännande resa framför sig.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072-214 23 87 alternativ Jennifer Djureholt 070-209 16 93. Vi välkomnar gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 8/9.

Varmt välkommen att bli en del av oss på ITAB!

Om ITAB
ITAB säljer, designar, utvecklar och installerar kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. Med vår expertis, långsiktiga relationer och innovativa lösningar är ITAB i framkant som partner inom retail.

ITAB erbjuder karriärmöjligheter i en internationell miljö och strävar efter mångfald samt goda arbetsvillkor. Vi strävar tillsammans för en hållbar framtid - för affären, människorna och miljön. Vi verkar för en vänlig, attraktiv och hälsosam arbetsplats med lika möjligheter och goda arbetsvillkor. Mer information om oss hittar du på: itab.com
ITAB Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.