Hoppa till innehåll

Djurvårdare nivå 2/3 till smådjursklinik

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Veterinärkliniken Tusen och en katt AB startade 2016 och driver två smådjurskliniker, en i Tenhult och en i Eksjö. För närvarande arbetar 4 veterinärer, 5 legitimerade djursjukskötare och en djurvårdare hos oss men vi behöver utöka vår personalstyrka för att kunna utveckla klinikerna och möta den ökade efterfrågan från våra kunder.

Vår grundfilosofi är det personliga bemötandet en liten klinik kan erbjuda kombinerat med professionell djursjukvård. Vi värnar om att ha tid för både djur och djurägare och hoppas kunna ge det ”lilla extra”. För att uppnå det vet vi att en välmående personalstyrka är det absolut viktigaste och vårt mål är att all personal ska känna sig värdefull och uppskattad hos oss!

I dagsläget har vi öppet alla vardagar, inga helger eller röda dagar. Tjänsten är förlagd både i Eksjö och Tenhult.

Vi söker Dig som uppskattar nära kundkontakt, förutom kompetens värdesätter vi flexibilitet, initiativförmåga och humor. Dina arbetsuppgifter blir allt från att följa en veterinär på mottagningen, ta blodprov, röntga, klippa klor och städa till att svara i telefon/mail och butiksförsäljning. Erfarenhet från tidigare arbete på smådjursklinik önskas men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten inleds som provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning om båda parter så önskar! Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se