Hoppa till innehåll
Bevego Byggplåt & Ventilation AB logotyp

Regionchef till Region Sydost

Sista ansökningsdag
19 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en Regionchef till Region Sydost!

Vår nuvarande regionchef går vidare till en annan tjänst inom bolaget och vi söker nu hans efterträdare.

Arbetsuppgifter
Som regionchef har du budgetansvar för din region, du organiserar och planerar regionens försäljning i samverkan med platschefer och affärsområdeschefer.

En av dina viktiga uppgifter blir att, tillsammans med platschefer, se till att aktiviteter som stärker kundlojalitet och merförsäljning genomförs. Du säkerställer att kommunikationen inom regionen, såväl till medarbetare som till kunder, fungerar på ett tillfredsställande sätt. Som stöd i ditt arbete har du supportfunktioner på huvudkontoret, men också samverkan med övriga regionchefer.

En annan, mycket viktig del i ditt arbete, är att leda och utveckla personalen. Det är genom dem du kommer vara framgångsrik. I detta arbete ingår även ett arbetsmiljöansvar som innebär att du ska sörja för en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial.

Du ingår i bolagets chefsgrupp och har personalansvar för platschefer och utesäljare i din region.

Placering på någon av våra filialer i region sydost.

Kvalifikationer
  • Du är en affärsinriktad, coachande ledare och har en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår verksamhet i din region. Du har gedigen erfarenhet av ledarskap, gärna chef över chef, och har arbetat under egen budget. Har du dessutom jobbat inom branschen och har kunskaper inom plåt/ventilation/isolering sedan tidigare är det ett stort plus.
  • Du är affärs- och utvecklingsinriktad, och vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du trivs i mötet med andra människor, är tydligt orienterad till försäljning och drivs av att göra goda affärer där alla blir vinnare. Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.
  • Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av VD Peter Hamberg på telefon: 0703-882228
Bevego Byggplåt & Ventilation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren