Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elektroingenjör till Husqvarna Group!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tycker du innovativa tekniker, nära samarbete med andra och att utvecklas låter kul? Då ska du söka tjänsten som elektronikingenjör till Husqvarna! Du som är ingenjör med något års erfarenhet - missa inte denna möjlighet!



Om tjänsten

Nu har du som arbetat inom ingenjörsteknik i något år eller två möjlighet att ta nästa kliv i yrkeslivet! Här erbjuds du nu en roll som elektronikingenjör hos Husqvarna Group och utvecklingsavdelningen för robotgräsklippare. Här du får arbeta med teknik i absoluta framkant och med de allra bästa verktygen.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där individernas olika spetskompetenser är det som bidrar till utveckling och framgång. Här möjliggörs du att få visa dina styrkor och utvecklas inom det som du är bra på för att leverera finfina resultat.

I din roll kommer du arbeta med elektronik och elektromekanisk utveckling av inbyggda system, från ax till limpa. En del av arbetet är att skapa kravspecifikationer, design, test och dokumentation tillsammans med dina kollegor.
Du kommer också arbeta med konstruktion i olika elektroniska system, så som kretskort, kraftenheter, kablage och system. Även driftsättning av prototyper, felsökning samt modifiering ingår i arbetet.
Du kommer också jobba med flera olika tekniker så som motorstyrning, sensorer, bluetooth, wifi, AI och liknande.

Du erbjuds



Kvalifikationer
  • Är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik.
  • Har minst 1 års erfarenhet av elektronik eller elektromekanik.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

  • God kunskap och/eller stort intresse av robotik - gärna från fritidsprojekt eller liknande.
    Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Förändringsbenägen
  • Hjälpsam
  • Ordningsam
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se