Hoppa till innehåll
Jönköpings Kommun logotyp

Projektledare Gata

Sista ansökningsdag
30 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Grändemark
Telefon
Ansök nu
Tekniska kontoret, Planering och Utveckling

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Vill du vara med och planera Jönköping kommuns gator ? Har du erfarenhet av att arbeta med projekt och mot uppsatta mål? Värderar du teamarbete och kvalitativt arbete? Då ska du läsa vidare!

Ditt nya jobb
För att trivas i rollen som Projektledare på gata, park, skog har du självklart ett stort intresse för samhälls- och planeringsfrågor! Som Projektledare ingår du i arbetsgrupp gata som jobbar med planering för gatudrift i Jönköpings kommun. I din roll samarbetar du både med interna och externa parter som avdelningar inom tekniska kontoret, medborgare, entreprenörer, kollegor och närmsta chef. På så sätt är du länken mellan olika intressegrupper som berör ditt arbetsområde.

Som Projektledare på gata kommer du driva olika projekt kopplat till ett framtida driftunderhåll. En del i uppdraget som projektledare innebär att du ansvarar för reinvestering och underhåll av det kommunala gatubelysningsnätet. Arbetet innebär kvalitets- och budgetansvar, framtagande av projektkalkyler, deltagande på syner, besiktningar, avtalsskrivningar, ajourhållning av kartsystem samt handläggning i ärendehanteringssystem. Du kommer dessutom närvara vid och i vissa fall leda byggmöten. Arbete med löpande drift kan förekomma.

Din arbetsplats är på Hoven, västra storgatan 16. Resor inom kommunen förekommer. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team på Planering och Utveckling!

Din kompetens
Du som söker har teknisk högskoleutbildning med inriktning inom projektledning, samt yrkeserfarenhet som projektledare. Flerårig och relevant arbetslivserfarenhet kan ersätta utbildningskravet. Tjänsten kräver även mycket goda kunskaper i digitala arbetsverktyg, svenska i tal, skrift och läsförståelse samt körkort B för manuell växellåda. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete med gatudrift/vägunderhåll, drift av kommunala gator/ entreprenadverksamhet/ utbildning inom entreprenad juridik och upphandling.

Du har en god förmåga att både samarbeta med andra och arbeta självständigt. Som person trivs du med att ha stort ansvar och arbeta strukturerat med fokus på noggrannhet och kvalité. För dig är det naturligt att driva dina arbetsprocesser vidare och ta egna initiativ för att nå resultat. I din arbetsvardag ser du snarare möjligheter än hinder i förändringar och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Då tjänsten inkluderar många kontaktytor är det viktigt att du är tillmötesgående, har intresse för att hjälpa andra och är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett roligt, kreativt, utvecklande och varierande arbete tillsammans med andra. Du ges möjlighet för individuell kompetensutveckling samt erfarenhets- och kunskapsutbyte med kollegor. Som medarbetare hos oss får du trygga anställningsvillkor, friskvårdsbidrag och möjlighet till distansarbete.

Som Projektledare hos oss utvecklar du Jönköpings kommun. Du bidrar till att en attraktiv och säker plats för alla att bo, leva och verka i. Med hög delaktighet och inflytande i både planering och utveckling är du med och påverkar en ständigt växande kommun. Tillsammans bygger vi en hållbar stad och landsbygd.

Välkommen till oss
Som Projektledare blir du en del av tekniska kontoret och avdelningen Gata Park Skog som ansvarar för drift, underhåll, reinvestering samt utveckling av befintlig markinfrastruktur inom Jönköpings kommun. Avdelningen är förvaltare av gator, vägar, torg, parker, lekplatser, naturreservat, skog, parkering, hamnar, färjetrafik, industrispår samt internservice av fordon.

Vill du veta mer om vad medarbetare tycker om att jobba hos oss? Klicka här

Bra att veta
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst med start omgående eller enligt överenskommelse. För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg på adekvat utbildning och tjänstgöringsintyg i din ansökan. Fundera även över två referenser om du blir kallad till intervju. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer planeras till v. 45 och v. 46. Välkommen med din ansökan!

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - för alla. Kom och jobba med oss. Välkommen att söka tjänsten som Projektledare!

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform: Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Jönköping
Län: Jönköpings län
Land: Sverige
Referensnummer: 2024/368

Kontakt
Johan Grändemark, Enhetschef, 036105460

Facklig företrädare
Mari Hoffmann, Vision, 036-107564
Malin Strömberg, Sveriges Ingenjörer, 036-102445
Jönköpings Kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren