Hoppa till innehåll

Servitris/Servitör

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviteroch känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige.

I vår restaurang serverar vi frukost, lunch och middagar och håller en hög gastronomisk profil i en avslappnad, exklusiv och personlig atmosfär.

Vi söker nu ytterligare serveringspersonal. På vardagar är det mycket gruppbokningar på 6-20 personer ochpå helgerna är det a la carte servering med egen station.

Vi ser gärna att du har minst tre årserfarenhet av al la carte servering, men det absolut viktigaste är din attityd och att du brinner för mat, dryck och service och trivs i restaurangyrket. Du behöver kunna prata och skriva både svenska och engelska då en del våra gäster är engelsktalande.Är du en glad person med rätt driv kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team på Görvälns Slott. För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Det är viktigt att du är frisk och stark och orkar med arbetet som ibland är fysiskt krävande med en del spring i ett gammalt hus utan hiss.

Vad vi erbjuder dig:

  • Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i en härlig bransch
  • Fantastisk arbetsmiljö med hälsosam och god mat
  • Utveckling och personalevents
  • Friskvårdsbidrag
  • Semesterbonus

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg, mestadels kvällstid. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen till Görvälns Slott!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se