Hoppa till innehåll

Behandlingspedagog till Patia Stödboende i Järfälla

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

En av våra behandlingspedagoger har tillträtt en tjänst som samordnare varför vi nu söker vår nya kollega!

Om verksamheten:

På Patia Stödboende Järfälla tar vi emot vuxna personer med psykisk ohälsa, beroendeproblematik, samsjuklighet, tidigare kriminalitet och/eller annat socialt nedbrytande beteende.

Om tjänsten:

Tjänsten är på 90% och innefattar arbete vardag, kväll och varannan helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter:

Som behandlingspedagog deltar du i det dagliga arbetet på verksamheten. Du är kontaktperson i ett antal ärenden där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete. Dessa varierar utifrån klientensindividuella behov, men innefattar bland annat motiverande samtal, stöttning i myndighetskontakter, social färdighetsträning och samverkan med övriga aktörer av vikt för klientens utveckling och hälsa.Vi arbetarenligt Socialtjänstlagen i din roll har du en radadministrativa arbetsuppgifter, däribland daglig journalföring, upprättande och revidering av genomförandeplaner och riskanalyser samt månadsrapportering till ansvarig socialsekreterare.

Dina formella kvalifikationer:

Du har en för målgruppen relevant eftergymnasial utbildning som motsvarande minst två års heltidsstudier på400 YH-poäng, så som behandlingspedagog, socialpedagog eller socionom. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av socialt arbete och har god kännedom om socialtjänstlagen. Du behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är att du har erfarenhet av att arbetamed personer med beroendeproblematik, kriminalitet, psykisk ohälsa och samsjuklighet samt att du besitter relevant metodkunskap så somMI, kriminalitet som livsstil eller återfallsprevention.

Dina personliga kvalifikationer:

Du ärrelationsorienterad och det ligger i din natur attbemöta olika personligheter och behov. Ensamarbete förekommer och du ärtrygg i dig själv och din rolloch räds inte för att fatta självständiga beslut. Du är driven, engagerad och flexibel och besitter ett genuint människointresse där du förstår vikten av att alltid sätta klientens behov och förutsättningari främsta rummet.

Annan viktig information:

Om du kallas till intervju önskar vi att du beställer ett utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

Du bifogar ditt examensbevis tillsammans med din ansökan som styrker efterfrågade kvalifikationer(utifrån GDPR kan de fyra sista sifforna i personnumret maskeras). Om examensbeviset inte bifogas kan vi inte handlägga din ansökan och du går inte vidare i rekryteringen.

På Patia tillämpar vi sex månaders provanställning

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Alla ansökningar hanteras via denna annons.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se