Hoppa till innehåll
Flugger Sweden AB logotyp

Assisterande butikschef, Flügger Järfälla

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Flügger är en stolt tillverkare och återförsäljare av färg med ett stolt arv, kvalitetsprodukter, engagerade medarbetare och lojala kunder. På Flügger är vi på god väg med att genomföra vår Going Green-strategi som bygger på hållbar produktion, produkter och förpackningar. Samtidigt har vi ambitiösa tillväxt- och optimeringsmål och en stark digitaliseringsagenda.

Team, Time & Trust

Är du vår nya Assistant Store Manager (assisterande butikschef) till butiken på Herrestavägen 24, Järfälla? Om du älskar kundservice, uppskattar stor handlingsfrihet och möjlighet att leda förändringar för att effektivisera och utveckla, då kan du vara den vi letar efter!

Häng med på resan

Som Assistant Store Manager har du en central roll i butikens framgång och ansvarar för flera viktiga områden. Du tar stort ansvar för butikens försäljning och samarbetar nära med både säljare och butikschefen för att öka försäljningen och uppnå de uppsatta målen. Du har totalansvar för ett par egna kunder och arbetar aktivt med kundbearbetning och kundnöjdhet.

Tillsammans med butikschefen säkerställer du att den dagliga driften och underhållet av butiken fungerar smidigt. Du ansvarar också för butikens visuella uttryck och ser till att butiken är i ordning. Varje dag kliver du in och hjälper till att lösa problem som rör kunder, anställda och butiksunderhåll.

En annan viktig del av ditt arbete är att säkerställa en effektiv lagerhantering, inklusive inventering och beställningar, samt att se till att kunderna får sina leveranser i tid på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att använda analyser identifierar du förbättringsområden och sätter strategier för butiksoptimering, vilket bidrar till butikens övergripande framgång.

Din palett

Det är avgörande att du är ambitiös och proaktiv och att du tar stort ansvar för driften i butiken. Du bör har hög social kompetens och förstå vikten av gott samarbete.

I tillägg till detta är det också viktigt att du:
  • Helst har erfarenhet från färg eller liknande bransch
  • Är resultatinriktad, ambitiös och drivs av att överträffa förväntningar
  • Är strukturerad, uthållig och har bra ordningssinne
  • Har bra datorvana
Vi erbjuder

Hos oss får du:
  • Ett av marknadens starkaste varumärken (och sortiment) inom färg och tillbehör för både proffs och konsument.
  • Ett omväxlande och fritt arbete i ett solitt företag
  • En väletablerad butik med stor potential
  • En nära kontakt med en rutinerad butikschef som kommer att göra allt för att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll
Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Senast 2024-08-03.
Arbetsplats: Järfälla
Sysselsättningsgrad: 100 %
Varaktighet: Tillsvidare (6 mån provanställning tillämpas)

Kontakt: Emil Blücher
Mail: emibl@flugger.com
Telefon: 0702000354

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.
Flugger Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,200 miljoner DKK och 1,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.