Hoppa till innehåll

Farmaceut

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Apolink söker ambulerande farmaceut i hela Sverige!

Apolink är ett bemanningsföretag inom apoteksbranschen och vår passion är att hjälpa apotek för att deras dag blir enklare. Företaget vänder sig till öppenvårdsapotek i hela Sverige men även e-handeln.

Jobb beskrivning:

Vad tycker du om att utforska olika områden i Sverige samtidigt som du utför ditt yrke? Varför inte utforska Sverige under vintern och inte bara under sommaren?

Du kanske gillar att ha omväxlande arbetsmiljöer där du samarbetar med andra duktiga farmaceuter.

I första hand i din roll som ambulerande farmaceut är att expediera läkemedel på ett säkert sätt samt hjälpa till apotekspersonal med deras vardagliga rutiner.

I rollen som ambulerande farmaceut kommer du kunna jobba med härliga personer. Med din kompetens kommer du kunna omväxla mellan recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och egenvården samt skapa goda kundrelationer på apoteket.

Vem vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie som gillar att ha en omväxlande miljö och vill hjälpa kunder på apotek för att de ska ha det bättre via din professionella rådgivning samt ha god kundbemötande.

Att vara flexibel samt jobba i olika miljöer är av stor vikt i vårt arbete. Som person ska du vara nyfiken, vill utvecklas samt göra skillnad för apoteket.

Kortfattad så vi vill ha en hungrig farmaceut som är redo att ta på sig nya utmaningar. Ett bra kundbemötande har alltid spelat stor roll därför lägger vi mycket vikt på personliga egenskaper där kommunikation, samarbete och positivitet är högprioriterade.

Vad vi kan erbjuda?

Hos oss på Apolink får du möjligheten att vara med på en spännande resa. Vi är ett ungt företag och vi vill att vi tillsammans hjälps åt för att vi ska nå högre höjder.

I tjänsten kommer du åka runt till olika platser i Sverige. Du behöver inte tänka på varken boende eller resekostnader då vi självklart ersätter dem. Vi betalar också ut traktamente till dig när du bor på en annan ort.

Vi erbjuder både kortsiktiga och långsiktiga uppdrag där du har möjlighet att välja mellan att arbeta från veckor till månader.

Tjänsten kan förekomma i olika apotek under en och samma period.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast genom att skicka ditt CV och personliga brev till mailadress: info@apolinkab.se.

Vid frågor eller funderingar tvek inte att höra av dig. Du kan komma i kontakt med oss via mail: info@apolinkab.se och du kan även skicka sms till tlf:

Administratör: Adel Azzo: 070-283 02 29

Administratör: Wissam Idris: 076-568 51 24

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 december 2024 (156 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se