Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Human Factor Engineer till Saab Järfälla!

Sista ansökningsdag
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du nyligen tagit examen som Civilingenjör, med ett gediget intresse för UX/HFI och vill arbeta på en spännande arbetsplats med många coola produkter? Sök då till rollen som Junior Human Factor Engineer till Saab Järfälla idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
Teamet i Saab Järfälla söker nu en ny kollega att ansluta till deras team. I rollen som Junior Human Factor Engineer kommer du att arbeta med design och tester av olika produkter och hela tiden prova dig fram till olika lösningar och resultat. Exempelvis kan du få en produkt att testa mot sand, vatten, vibrationer och därefter se till att ergonomiska ändringar görs så att produkterna blir användarvänliga och formas till att bli anpassade för människor att använda.

Arbetet är en blandning av hands on tester och att sedan kunna dokumentera resultat och ändringar för att sedan kunna presentera det vidare till kollegor. Det blir väsentligt för rollen att du vågar tycka till och komma med förändringsförslag för att kunna föra arbetet framåt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsexamen inom exempelvis UX/HFI
  • Har ett gediget intresse för materiella tester
  • Talar och skriver både svenska och engelska flytande, då båda språken nyttjas i ditt arbete
Som person tror vi att du är prestigelöst, ödmjuk och inte har några problem med att kunna backa bandet och göra om. Du är även nyfiken, målinriktad och hjälpsam för att tillsammans med ditt team uppnå bra resultat.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos Kunden.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Järfälla
  • Rekryteringsansvarig: Alice Tegebro
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?