Hoppa till innehåll

Distriktsläkare, Allmänmedicin

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en specialist inom allmänmedicin till vår vårdcentral. Om du snart är klar med din ST är du också välkommen att söka.

Vi har närmare 7000 listade patienter idag och har 3 distriktsläkare, 3 ST samt AT och BT och en vikarierande läkare och vi växer stadigt.

Vårt team består även av 1 psykolog på heltid, en KBT terapeut, 3 distriktssköterskor, 1 sjuksköterska samt 2 undersköterskor.

Vi har vårt eget provtagningslabb.

ALMA kliniken vårdcentral ligger i nybyggda, moderna, fräscha och stora lokaler i BAS Barkarby i Barkarbystaden. Vi delar lokaler med en hjärtmottagning med två hjärtspecialister som vi har ett nära samarbete med.

Här finns vi

Barkarbystaden ligger intill IKEA och handelsplatsen. Till ALMA kliniken kommer man väldigt enkelt med pendeltåg (fyra stationer från City och tre från Odenplan), cykel, med bil via E18 och om några år även med T-bana. Det finns gott om P-platser. Ett nyöppnat Friskis & Svettis i huset samt en inomhusparkering

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se