Hoppa till innehåll
OneSchool Global Nyby Campus AB logotyp

Grundskolelärare/arbetslagsledare åk 3–5

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
OneSchool Global Nyby Campus AB

Grundlärare, 4–6

Kommun: Hylte

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om arbetsgivaren
OneSchool Global Nyby Campus är en del av ett av världens största globala skolnätverk. Med över 9500 elever och 2000 medarbetare fördelat på cirka 120 campus i 20 länder erbjuder OneSchool Global en miljö där både personal och elever både utvecklas och trivs. Skolanspedagogiska inriktning innebär att eleverna självatar initiativet och ansvaret för sin utveckling. På så sätt lär de sig inte bara ämnen utan även förmågan att lära sig och tänka kritiskt.

På OneSchool integrerar vi moderna pedagogiska metoder och verktyg i vår undervisning. Hos oss får du möjligheten att vara en del av vårt globala nätverk, där vi aktivt delar och utbyter pedagogiska metoder och idéer för att berika undervisningen. Det innebär bland annat att skolan får direktiv kring vårt pedagogiska ramverk, utvecklingsinitiativ för kollegialt lärande och övrigt kollegialt utbyte från vår globala organisation. Det globala utbyten sker via Zoom-möten och resor.

Vi söker nu en grundskolelärare till vår skola iLångaryd, Hylte, som vill arbeta i en internationell och välstrukturerad skola där en lugn och trygg skolmiljö står i centrum.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Grundlärare, 4–6,2–4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning
  • Kompetenser
  • Lärarlegitimation

För dig somarbetar som lärare menännu inte är legitimerad finns möjlighet att utbilda dig parallellt med arbetet, erhålladin legitimation och därefter fastanställas. OneSchool Global är en plats för utveckling och vi ger aktivt stöd till anställda som vill kompetensutveckla och utbilda sig.

Språk

Krav

  • Svenska och engelska

Om tjänsten
Är du låg- eller mellanstadielärare som är intresserad av ledarskap som en del av ditt nästa steg i din karriär?

Vi sökeren låg- eller mellanstadielärare som kan undervisa i åldrarna 3–6 men som även ska fungera som arbetslagsledare för pedagogisk personal för årskurs 3-6. I jobbet ingår att driva ett utvecklingsarbete i enlighet med skolans globala pedagogiska ramverk, som bygger på självstyrt lärande. Utvecklingsarbetet kräver att du är kunnig i engelska, är bekväm med att resa för att delta på Primary
  • konferenser läsårsvis inomOneSchool
  • samarbetet i Europa och att du känner dig trygg med att leda förändrings- och utvecklingsarbete.
Som arbetslagsledare håller du också i arbetslagsmöten, utvärderar årligen arbetslagets insatser, driver utvecklingsarbeten (både små och stora) och samarbetar tätt tillsammans med rektor och biträdande rektor, men även med hela kollegiet i stort.

Vi vill att du brinner för varje elevs optimala kunskapsutveckling och att du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever och föräldrar, som med kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din pedagogiska kompetens, ditt professionella förhållningssätt och din kunskaps- och elevsyn.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så sök gärna redan idag.
OneSchool Global Nyby Campus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.oneschoolglobal.com/campus/europe/nyby/